Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Draaitrap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draaitrap plaatsen:

Plaatsen trap

Het gaan om een mezzanine boven de keuken waarnaar we een trap wensen te plaatsen. Trapgat is dus aanwezig. Ofwel een draaitrap met hoogte 272 cm of een houten trap met hoogte 272cm en valruimte 170 cm.

Houten draaitrap plaatsen

Vakman voor plaatsen van een draaitrap in een te renoveren woning. De hoogte van vloer op vloer is ong 302 cm.

Halve draaitrap plaatsen

Ik heb momenteel een draaitrap naar de 2de verdieping die onveilig is. Deze wil ik graag vervangen door een halve draai trap in het hout.

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.

Draaitrap plaatsen

Plaatsen van een nieuwe draaitrap. Deze liefst in het hout maar ook een ander materiaal is mogelijk.

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Nieuw trapgat maken en vaste draaitrap steken

Een nieuw trapgat maken naar de zolder en er een open, vaste draaitrap plaatsen. Het oude trapgat van de uittrekbare zoldertrap dicht maken.

Nieuwe houten trap plaatsen

Vorige trap was een draaitrap. Er is niet zo veel ruimte.