Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Draaitrap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draaitrap plaatsen:

Draaitrap plaatsen

Plaatsen van een nieuwe draaitrap. Deze liefst in het hout maar ook een ander materiaal is mogelijk.

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Nieuw trapgat maken en vaste draaitrap steken

Een nieuw trapgat maken naar de zolder en er een open, vaste draaitrap plaatsen. Het oude trapgat van de uittrekbare zoldertrap dicht maken.

Nieuwe houten trap plaatsen

Vorige trap was een draaitrap. Er is niet zo veel ruimte.

Houten draaitrap plaatsen

Momenteel is de woning voorzien van een rechte trap, echter is deze érg stijl (meer dan 45°) en neemt ze best wat plaats in beslag in een in breedte beperkte woning. Dus afbraak oude trap en vervangen door draaitrap.

Metalen draaitrap plaatsen van terras naar koer

Plaatsen van een draaitrap voor onze buitenruimte. Van terras naar koer. De hoogte is ongeveer 3 meter 60.

Houten draaitrap naar zolder plaatsen

Wij hadden graag een vaste draaitrap geplaatst naar de zolder. Vaste houten rechte trap met 2 treden die 45 graden draaien. Trapopening moet men ook aanpassen. De uitklapbare trap die er nu zit zou weg moeten en het luik toegemaakt worden.

Metalen draaitrap verwijderen en rechte houten trap plaatsen van GLV naar eerste verdieping

We hebben nu een heel steile metalen draai trap met kleine smalle treden, deze verwijderen en in de plaats een mooie houten trap tegen de muur plaatsen met trapleuning en brede gesloten treden. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.