Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Dressing ingebouwde kasten? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Dressing ingebouwde kasten.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Dressing ingebouwde kasten:

Schrijnwerker nodig voor maatwerk

In de keuken heb ik een ingebouwde vaatwas nodig en een eiland in hetzelfde materiaal als de nieuwbouwkeuken, In de kinderkamer heb ik een dressing nodig onder schuin dak.

Kasten maken (TV/dressing/bureau)

Voor ons nieuwe huis in aanbouw zijn we op zoek naar een binnenschrijnwerker voor het vervaardigen van volgende kasten: - Tv meubel met ingebouwde sfeerhaard: Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m30, hoogte 2m60, diepte 0m55 - 0m40 - Dressingmeubel Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m60, hoogte 2m40, diepte 0m60 - Bureaumeubel met bijhorende bibliotheekkast. Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m50, hoogte 2m40, diepte 0m40 - 0m25 Detailplan ter beschikking

Ingebouwde kasten te maken

Er moeten een aantal ingebouwde kasten geplaatst worden (inkomhal kast voor jassen en schoenen), kast voor dressing, kasten in bovenruimte, railing voor bovenruimte en houten plank op maat voor keukentablet. Belangrijk is dat men ervaring heeft in landelijke/country stijl.

Dressing + ingebouwde kasten

Project in ons huis te Leest: Bovenverdieping: ombouw kamer tot een dressing. Benedenverdieping: ingebouwde kasten in berging.

Binnendeuren

7 schildersdeuren, 205cm hoogte, twee van 78cm breedte, vijf van 88cm breedte. Geplaatst, maar hoeft niet geschilderd te zijn. Nieuwbouw. Eventueel later ook een offerte voor een ingebouwde kast als dressing.

1. ingebouwde kast onder trap in ...

1. ingebouwde kast onder trap in woonkamer, met legplanken, afwerken van trap 2. dressing in slaapkamer: volledig dressing, planken, hangers, schuiven, deuren, etc