Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Dressing ingebouwde kasten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Dressing ingebouwde kasten:

Schrijnwerker nodig voor maatwerk

In de keuken heb ik een ingebouwde vaatwas nodig en een eiland in hetzelfde materiaal als de nieuwbouwkeuken, In de kinderkamer heb ik een dressing nodig onder schuin dak.

Kasten maken (TV/dressing/bureau)

Voor ons nieuwe huis in aanbouw zijn we op zoek naar een binnenschrijnwerker voor het vervaardigen van volgende kasten: - Tv meubel met ingebouwde sfeerhaard: Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m30, hoogte 2m60, diepte 0m55 - 0m40 - Dressingmeubel Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m60, hoogte 2m40, diepte 0m60 - Bureaumeubel met bijhorende bibliotheekkast. Algemeen: zonder handgreep, met magneet duwslot Materiaal: MDF om te schilderen - lakken Afmetingen: lengte 3m50, hoogte 2m40, diepte 0m40 - 0m25 Detailplan ter beschikking

Ingebouwde kasten te maken

Er moeten een aantal ingebouwde kasten geplaatst worden (inkomhal kast voor jassen en schoenen), kast voor dressing, kasten in bovenruimte, railing voor bovenruimte en houten plank op maat voor keukentablet. Belangrijk is dat men ervaring heeft in landelijke/country stijl.

Dressing + ingebouwde kasten

Project in ons huis te Leest: Bovenverdieping: ombouw kamer tot een dressing. Benedenverdieping: ingebouwde kasten in berging.

Binnendeuren

7 schildersdeuren, 205cm hoogte, twee van 78cm breedte, vijf van 88cm breedte. Geplaatst, maar hoeft niet geschilderd te zijn. Nieuwbouw. Eventueel later ook een offerte voor een ingebouwde kast als dressing.

1. ingebouwde kast onder trap in ...

1. ingebouwde kast onder trap in woonkamer, met legplanken, afwerken van trap 2. dressing in slaapkamer: volledig dressing, planken, hangers, schuiven, deuren, etc