Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage bouwen

Wij willen voor onze nieuwbouw een garage laten bij bouwen. Deze is volgens de bouwaanvraag 7.5m op 3.2m. Oorspronkelijk waren we dit niet van plan, maar we hebben nu toch beslist om dit te laten bouwen.

Garage inclusief fundering bouwen

Het compleet bouwen van een garage 6m op 5m inclusief funderingsplaat. Plan van de gewenste garage, stabiliteit en vergunning reeds in orde.

Stenen garage metselen

Bouwen van nieuwe vrijstaande stenen garage. Snelbouw + gevelsteen + dak + deur + raam op bestaande fundering van 7 x 3 meter. Momenteel staat er een houten garage die ik graag wil vervangen door een gemetste garage.

Losstaande garage bouwen

Garage achteraan tuin (naast garage buren), gemetste garage, geïsoleerd van (+ -) 6m op 6m met garagepoort en raam en deuropening voor schuifdeur of dubbele deur (opening 2meter).Plat dak ,licht hellend,(geïsoleerd).Bodem gepolierde beton. Verlichting en elektriciteit doe ik zelf.

Garage bouwen

Ik zou een garage willen bouwen van 8m13 lang en 3m breed. Deze komt tussen onze reeds gebouwde halfopen woning en de garage van de buren. Voor de gevelsteen hadden we graag dezelfde gebruikt die reeds bij de garage gebruikt is. Tegen de woning dient geen steen te komen, tegen de garage van de buren enkel een snelbouwsteen. Vooraan een sectionale poort en achteraan aan de zijkant een deur en aan de achterkant een raam. Ook de fundering moet men aanleggen.

Bouwen geïsoleerd tuinhuis

Graag vakman voor de bouw van een geïsoleerde garage lxbxh 7x4x2. 5m. Een sectionele garagepoort, 1 langwerpig raam en 1 grote deur achteraan. Mag gemetst of prefab zijn, geen hout.

Garage bouwen

Afzonderlijke garage (Afmetingen: 6 m x 3m) zoals voorzien op BA-plan: fundering conform verslag, crepi met blauwe steen, gladde welfsels, gevelleien tegen uitstekend deel dat zichtbaar is voor de buur, het dieper stuk gemene muur van de buur is onafgewerkt, regenwaterafvoerpijp aluminium, dakrand in alu RAL-kleur, betonnen deksteen aan gemene muur, vlakke paneeldeur, sectionaalpoort gelijnd stucco, voegwerk achter de hand binnen, geen vloerwerken, 1 lichtpunt, 1 schakelaar en 2 stopcontacten

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.