Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Garage Cambridge plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage Cambridge plaatsen:

Garage Cambridge plaatsen

Plaatsen Garage Cambridge 320 x 535 cm met extensie 28 mm en extra zijwand Het passende betonnen oppervlak ligt al gereed.

Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren

Wij twijfelen tussen de 2 bovenstaande opties, om als tuinhuis te plaatsen. Blokhut modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd en Garage Cambridge 320 x 535 cm 28 mm. Men moet ook een ondergrond voorzien.

Plaatsen van een garage Cambridge

Graag een offerete om onze garage door uw diensten te laten plaatsen. Het betreft het type: 1387412 - Garage Cambridge 320x535cm Er werd reeds een grondplaat gegoten. Graag een aparte prijs om de garage te behandelen met een beschermcoating.

Plaatsen blokhut

Plaatsing van een garage/blokhut Cambridge 535 x 320 cm zonder vloer aangezien mijn bestaande blokhut door stormweer ernstige schade heeft opgelopen enkele dagen geleden Ik wil dezelfde installeren op de bestaande vloer , maar heb een offerte nodig voor de tussenkomst van de verzekering.

Blokhut Villach en garage Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach 415 x 385 en garage Cambridge 320 x 535 laten plaatsen die wij gaan aankopen in MAKRO. Deze komen op dezelfde plaats als onze vorige die volledig verwoest zijn door storm van zondag 10.03.2019.

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij onze Blokhut Cambridge laten plaatsen. Dit is een tuinhuis van ongeveer 5 m lengte + extensie. De dakgoten zijn reeds voor de helft aangekocht en moeten dus extra voorzien worden. Dit is nog 10m. Al het overige materiaal ligt gestockeerd in onze garage, reeds 3 maanden ondertussen. Er ligt ondertussen ook al een ondergrond (beton is net gegoten en moet een week drogen). Er kan dus onmiddellijk gestart worden. Gepolierde beton staat er al.

Blokhut garage plaatsen

Graag zou ik een garage Cambridge willen laten plaatsen afmeting 320 x 535+ext. Verharding is reeds voorzien(klinkers). Eventueel schilderen? Graag een offerte. Garage Cambridge moet nog aangekocht worden.

Blokhut/Garage plaatsen

Graag willen wij een prijs voor het plaatsen van garage (zie A) of tuinhuis (zie B). Prijs voor beide apart aub. Betonfundering wordt al door onszelf gegoten. Prijs voor plaatsen + hangen van goten. A: Garage Cambridge 320 x 535 cm+ext 28 mm B: Tuinhuis Cambridge 505x295cm + ext