Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Garage verbreden en nieuwe kantelpoort steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage verbreden en nieuwe kantelpoort steken:

Garage verbreden en nieuwe kantelpoort steken

Verwijderen oude kantelpoort. Garageopening verbreden langst 1 zijde, de opening is nu 2,5m. Eventueel de gehele opening verplaatsen naar kant buren. Hierna plaatsen van nieuwe,liefst zo breed mogelijke, sectionaalpoort.

Verschuiven van betonplaten om garage te verbreden

Graag wil ik weten of het mogelijk is om bestaande betonplaten te hergebruiken bij een verbreding van mijn garagebox. Garagebox is 6m lang en 3m breed. Ik wil ze verbreden en verlengen met langs elke zijkant en voorkant een meter meer. Zodanig dat ze in de lengte 7 meter is en in de breedte 4 meter. Is dit mogelijk met de bestaande betonplaten?

Garage renoveren

Volgende werken uit te voeren voor de renovatie van een garage in baksteen (BXLXH):3. 20mx8mx2. 6m 1. Golfplaten dak (asbest) vervangen met staalplaten dak 2. Opening van een garagepoort verbreden tot 2. 5m en verhogen tot 2. 1250m 3. Bezetten van de muren van de garage aan de binnenzijde.

Vrijstaande garage verbreden

Achteraan het erf staat nu een garage van 3,5 meter breed op 6,12 meter diep. Ik zou hiervan een dubbele garage willen maken. Dus verbreden tot hele breedte perceel : 6 meter. De poort vooraan van 2m50 kan eventueel achteraan worden gebruikt. In de nieuwe bredere garage moet dan 1 grote poort van ongeveer 5m60 komen. Vooraan. Werken uit te voeren in Hasselt. Huis is nieuwbouw uit 2011

Verbreden en verhogen van de garage plus ...

Verbreden en verhogen van de garage plus poolhous plus ijzeren balk seken in de living plus raam vergroten pus elektriciteit in garage , sektionale poort,2ramen erin ,deur,terras,afvoer,wc,septische put,waterput ,enz

Het project bestaat uit: (1) vervanging ...

Het project bestaat uit: (1) vervanging van bestaande 2-delige houten garagepoort door een qua kleur en stijl bij het huis passende sectionaalpoort (2) indien mogelijk verbreden van de garage-ingang (3) vervangen van de voordeur door een bij de garagepoort passende deur. Opmerking: Voorkeur gaat naar onderhoudsarme materialen. De huidige vensters bestaan uit houtwerk langs binnen en zwart gemoffelde aluminium langs buiten.