Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe garagepoort plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe garagepoort plaatsen:

Nieuwe garagepoort plaatsen

Metalen kantelpoort wegnemen. In de plaats moet er een nieuwe kantel- of sectionale poort worden geïnstalleerd. Afmetingen zijn ongeveer 215 x 251 cm.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Sectionale poort plaatsen

Plaatsen van een nieuwe zwarte sectionale poort en aparte deur.Nu is het een houten garagepoort. Moet in PVC zijn.

Oude garagepoort verwijderen en nieuwe sectionale poort monteren

Het uit nemen van handmatige garagepoort. Hiernaast ook een elektrische sectionale garagepoort plaatsen. Standaardmaat voor 1 auto.

Aanpassen garagepoort of nieuwe plaatsen

Garagepoort aanpassen met deur. Deur moet komen in de sectionale poort. Indien het niet meer mogelijk is om bij te plaatsen moet er een nieuwe poort komen. Ook nieuwe bediening plaatsen.

Garagepoort herstellen en nieuw slot plaatsen

Enkele maanden geleden hebben wij zelf een garagepoort geplaatst , werkt prima enkel is die door de kinderen beschadigd geweest en zou die moeten worden hersteld met een nieuw slot.

Verplaatsen garagepoort

Ik heb een garagepoort in de voorgevel van de woning die ik graag een aantal meters achteruit wil plaatsen, zodat ik tussen de poort en het voetpad een paar meter overdekte ruimte heb. Dit is een poort met twee deuren. Dit is een manueel aluminium garagepoort.

Herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen

Van de huidige poorten is het veersysteem kapot. Het systeem zit nu boven de poort en ik zou graag een systeem achteraan de poort hebben. Ook wil ik een extra sectionale handbediende garagepoort plaatsen.