Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Garagepoort vervangen door raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garagepoort vervangen door raam:

Garagepoort vervangen door raam

De garagepoort vervangen door venster waarvan 1 draai/kip systeem bevat. Houten buitenwerk en dubbelbeglazing.

Panelen van garagepoort vervangen

Vervangen beschadigd paneel in de garagepoort. Afmeting: 3 meter op 60 centimeter. Poort is in aluminium. De rubberen band onderaan de poort is intact.

Nieuwe garagepoort plaatsen en vliegenramen installeren

Graag wil ik een oude metalen kantelpoort vervangen. Dit door een sectionale poort of betere stevige kantelpoort. Hiernaast ook 6 vliegenramen te plaatsen.

Buitenramen en poort afkitten

Onze voegen van de ramen, garagepoort, zijdeur en schuifraam zouden vervangen moeten worden. Het gaat om 8 ramen waarvan er 5 volgende afmetingen hebben 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, één 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, twee kleine keukenramen van 1,1 op 1,1 meter. Het schuifraam is 2,2 meter hoog en 2,75 meter breed. De zijdeur en garagepoort hebben standaard maten.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Panelen van garagepoort vervangen

Graag wil ik een beschadigd paneel van een sectionaalpoort vervangen. Afmeting 5 m br op 75 cm hoog

Garagepoort vervangen

We moeten onze garagepoort (kantelpoort) kunnen vervangen door een nieuwe sectionaalpoort.

Schilderen garagepoort en voordeur

Wij hebben onze vensters recentelijk vervangen. Onze garagepoort en voordeur hebben nu echter niet hetzelfde kleur als de kaders van de vensters. Graag hadden we deze door een professioneel laten schilderen in dezelfde kleur.