Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Gevel bekleden met houtwerk en aanleggen houten terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bekleden met houtwerk en aanleggen houten terras:

Gevel bekleden met houtwerk en aanleggen houten terras

Vakman voor het plaatsen van een houten gevelbekleding op onze garage +/- 70m² in hout. Terras zou gaan om een 65m² . Graag iets hetzelfde als de gevelbekleding. met minder spatie tussen. tand en groef waarbij je de schroeven niet ziet, maar wel lijkt of er een spatie tussen is.

Afwerking van bijbouw

Uit te voeren werken: Bekleden van gevel met Trespa geschroefd. Plaatsen van isolatie PUR 6 cm dikte tegen betonnen balk (koude brug). Uittimmeren van constructie in lattenwerk met afstandsschroeven (Isoborgh finish concept) Plaatsen van insectengaas Plaatsen van Trespa geschroefd tegen lattenwerk en aangewerkt tegen ramen en deuren en muur. Foto's in bijlage.

Gevel in hout

Een deel van een gevel bekleden met houten latten.