Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Glas in achterdeur vervangen en deuren herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Glas in achterdeur vervangen en deuren herstellen of vervangen:

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Nieuwe achterdeur en kipraampje badkamer plaatsen

Graag zouden we de huidige houten deur + dorpel vervangen. Deze sleept enorm en we krijgen de deur soms niet goed open. Ook het raampje van de badkamer mag vervangen worden. Mag in dezelfde materialen & kleur als de achterdeur. Momenteel bestaat deze ook uit enkel glas. De dorpel is te kort & sluit niet mooi aan met de aangrenzende muren.

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?

Buitendeur en raam vervangen

Maken en plaatsen van achterdeur en raam (hout). Deur 2/3 planché en 1/3 glas. Voorzien van veilige sluiting. Dubbele beglazing. Een enkelvleugelraam en draaikip.

Vervangen van enkel glas naar dubbel glas

Vervangen van enkel glas naar dubbel glas. Het gaat hier over meranti hout, 10 vensters en een voordeur en achterdeur.

Buitenmaatse achterdeur

graag een offerte voor een andere achterdeur(B 81,50 x H 191), in hout met glas(mag eigen interpretatie zijn),mag tweedehands zijn,maar dan wel in de juiste maat aangepast en in goede staat.

Woonhuis :nieuwe ramen+achterdeur

gelijkvloers:1.raam half vast,half enkel draaiend 1,675x1,250 2.raam enkel draaiend 0,825x1,245.3.raam enk. dr. 0,825x1,245 +deur 0,825x2,110 half glas,half meranti. 1e verd:4.raam 0,520x1,150 5.raam 0,840x1,155 Zolder:raam 0,550x0,780 Alles in meranti,HR++ 1,1W/m2K hoogrendement glas,en voorzien van ventilatierooster tussen kozijn en glas.