Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Gyproc plaatsen en muurbekleding plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gyproc plaatsen en muurbekleding plaatsen:

Kleien renovatie woning

Ik wil binnendeuren die ik geschilderd heb laten terug plaatsen, de wanden van de WC afwerken met gyproc, plafond in de keuken schilderen. Losgekomen tegels in de badkamer vasthechten. Lint van de rolluiken vernieuwen. Radiators die geverfd werden terughangen en de verwarming terug aansluiten.

Garageplafond verlagen en garagekasten plaatsen

Graag een verlaagd plafond in gyproc van ongeveer 30 m² met zoldertrap . Daarbij nog een kastwand van ongeveer 5 meter.

Maatwerk voor maken podium

Ik ben op zoek naar iemand die een klein podium van 3 niveaus kan bouwen, hierop moeten mensen kunnen zitten en eventueel op het bovenste niveau staan als er een presentatie gegeven wordt. Aan de linkerkant trekt de achterkant van het middenste niveau door om een staande tafel te worden. Naast het podium zou ik ook graag een lage gyproc wand plaatsen. Ik heb alvast een sketch toegevoegd van het ontwerp, het podium is blauw en de gyproc wand is geel. Gyproc wand: 44cm hoog, 192 cm diep Afmetingen voor het podium staan op de foto in bijlage.

Gyproc plaatsen en muurbekleding plaatsen

we zouden onze woonkamer en gang willen opfrissen. De werken omvatten het plaatsen van een gyprocplafond en aanbrengen muurbekleding. Plafond woonkamer : 25 m²; opfrissing muurbekleding: materiaal te bespreken : 25 m². Hall met verdieping.

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.

Houten binnentrap plaatsen

Voor nieuwbouwproject in Tielrode op zoek naar iemand die onze trap kan plaatsen. Betreft een gesloten witte trap met eindkwart - Z-tredes met aantrede van 25.5cm. De 5 onderste tredes zijn zichtbaar - de andere tredes zitten tussen de muur. De 5 tredes die zichtbaar zijn zijn langs de zichtkanten terug gefreesd tot 18mm. Dikte tredes 40mm, dikte tegentredes 18mm. Leuning tegen de muur met evt. ledverlichting. 5 onderste tredes zijn zichtbaar dus zullen met gyproc dienen worden dichtgemaakt.

Houten trap plaatsen

Er zou een rechte trap moeten geplaatst worden van 1 poutrel naar een andere poutrel die 70cm hoger staat en op een afstand (rechte zijde) van 120cm. De trap zal dus vermoedelijk 4 treden hebben en nog een stukje dat vlak loopt. Deze trap zal boven een toiletruimte komen, dus de treden dienen gesloten te zijn. De trap zou enkel steunen op de 2 putrels vanboven en vanonder. Het mag in verschillende materialen, wou houden van strak dus een zwarte stalen trap spreekt ons aan, maar we kijken ook naar budget. Warm hout zou dus ook kunnen. Liefst ook in Z-tredes. Hoe sneller de trap geplaatst kan worden, hoe beter. Op die manier kan de gyproc muur daaronder mooi afgewerkt worden tegen de trap.

Afwerken van wanden met gyproc in zolderkamer

Plaatsen gyproc en wanden om zolderkamer verder af te werken om daarna verder in te richten als slaapkamer . Wij zijn echt op zoek naar een goede, eerlijke en betrouwbare vakman die bereid is om goed werk te leveren