Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van aluminium raamprofiel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van aluminium raamprofiel:

Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte

- twee onderste treden van een verzakte trap herstellen. - Op maat maken van bibliotheek/bureau (inbouwkasten en werkbladen) - Grote raampartij + deur vervangen (24 m² oppervlak in totaal) (aluminium of pvc)

Dubbele aluminium carport herstellen

Via deze vraag wil ik een klusjesman die een reparatie kan doen aan onze dubbele aluminium carport. door de storm zijn er in totaal 6 doorzichtige platen gaan vliegen. Nu wil ik dat er nieuwe doorzichtige platen worden geplaatst en voorzien van een aluminium strip over de platen, vastgeschroefd aan de carport, zodat deze niet snel meer gaan vliegen

Deuren herstellen na inbraak

- Herstellen van houten kelderdeur na inbraak. Het slot werd geforceerd en er is schade aan deur en omkadering. Eventueel plaatsing van extra beveiliging en/of aangepaste deur. - Herstellen aluminium deur inkomhal na inbraak (alu frame geplooid).

Herstellen stroef lopend schuifraam

De aluminium loopband onder ons schuifraam is versleten. Gesplitst, scheurt en brokkelt af. Bijgevolg moet deze vervangen worden.

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open

Voordeur herstellen na braakschade

Onze voordeur is beschadigd, dit zouden wij graag laten maken. Het gaat om blutsen en krassen in een aluminium paneel aan de voorkant van de deur en groeven aan de aluminium deurlijst.

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?