Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van aluminium raamprofiel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van aluminium raamprofiel:

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open

Voordeur herstellen na braakschade

Onze voordeur is beschadigd, dit zouden wij graag laten maken. Het gaat om blutsen en krassen in een aluminium paneel aan de voorkant van de deur en groeven aan de aluminium deurlijst.

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?

Raambeslag herstellen van 26 aluminium ramen

Herstellen/vervangen van raambeslag op 26 aluminium ramen. Enkel profielen, klinken enzovoort moeten gedaan worden niet het glas zelf.

Aluminium ramen herstellen

In het kantoorpand dat ik verhuur is er een terrasdeur waar een stuk zou moeten vervangen worden + nazicht alle ramen (eventueel afstellen) om goed te openen en te sluiten. Misschien ook hier en daar een klink te vervangen. Ik zoek iemand om deze allemaal na te kijken en te herstellen. Het gaat om een 10-tal ramen en 1 terrasdeur.

Raam vervangen in alu

Vervangen van een raam in aluminium kader, herbuigen van het frame en slot herstellen.

Aluminium schuifdeur herstellen

Een groot aluminium schuifdeur die moeilijk open gaat waarschijnlijk de wieltjes die afgesleten zijn. Herstellen, vervangen van wieltjes.