Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van carport:

Herstellen van carport

Carport van ong. 3m x 10m herstellen. Voorste steunbalk is gebarsten en dakplaten zijn beschadigd door tak die erop gevallen is .

Herstellen carport

Vernieuwen PVC platen op het dak van de carport en de omsluitende rand. Het dak heeft een oppervlak van 8 meter op 3.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Herstellen van dak van carport

Herstellen van de carport. Wegens stormschade zijn er 2 van de 5 dakplaten gaan vliegen. De andere zijn waarschijnlijk ook aan vervanging toe + de steunpalen staan scheef 2m breed= carport, platen 4m lang en 1m breed en zo liggen er 5 op.

Dubbele aluminium carport herstellen

Via deze vraag wil ik een klusjesman die een reparatie kan doen aan onze dubbele aluminium carport. door de storm zijn er in totaal 6 doorzichtige platen gaan vliegen. Nu wil ik dat er nieuwe doorzichtige platen worden geplaatst en voorzien van een aluminium strip over de platen, vastgeschroefd aan de carport, zodat deze niet snel meer gaan vliegen

Herstelling schuifpoort

Ik ben op zoek naar iemand die onze schuifpoort van de carport kan herstellen. Deze is door de storm losgerukt uit zijn hengsels. Zie foto's in bijlage.

Tuinhuis en carport herstellen

Het dak van de carport en het tuinhuis zijn weggewaaid door de storm. Mits vervanging van een paar houten planken kunnen deze heropgebouwd worden.

Houten bouwsel tussen carport en muur herstellen

Tussen de carport en de muur van ons administratief gebouw is de houten verbinding door de storm volledig beschadigd. Graag een nieuwe houten omheining plaatsen tussen muur en carport.