Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van dak van carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van dak van carport:

Herstellen carport

Vernieuwen PVC platen op het dak van de carport en de omsluitende rand. Het dak heeft een oppervlak van 8 meter op 3.

Herstellen tuinhuis

Door stormschade is onze linkerkant van ons tuinhuis verschoven waardoor er een opening is tussen deur en want. Ook roofing van het dak is weg gewaaid. Tuinhuis is volledig opgebouwd uit hout.

Herstel PVC afdak

Herstellen van het PVC afdak. Enkele lange profielen klikken niet aan elkaar en dreigen weg te waaien. Graag profiel aan houtskelet van dak nagelen.

Herstellen of vervangen lichtstraat

We hebben in onze trappenhal een houten lichtstraat, aan de onderkant van het platte dak. De afmetingen zijn 250x90 cm. Evenwijdig is er boven deze lichtstraat nog een polycarbonaatplaat aan de bovenkant van het dak. Deze is echter weggevlogen door de laatste storm. Het water kwam daarna via het raamwerk van de houten lichtstraat naar binnen. Daardoor is er waterschade aan de houten lichtstraat.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Herstellen garage dak

Garagadak van 7-8m² herstellen. Klein timmerwerk. Herstellen van de polyester goot van 8m. Vervangen van de golfplaten.

Herstellen van dak van carport

Herstellen van de carport. Wegens stormschade zijn er 2 van de 5 dakplaten gaan vliegen. De andere zijn waarschijnlijk ook aan vervanging toe + de steunpalen staan scheef 2m breed= carport, platen 4m lang en 1m breed en zo liggen er 5 op.

Herstellen deuren houtberging

Door de storm van deze week zijn de deuren van mijn houtberging afgebroken. De berging zit onder het dak van mijn huis, ong 1,22m hoog en heeft 5 deuren van 1m breed.