Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen deuren oud herenhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen deuren oud herenhuis:

2 identieke deuren herstellen

2 identieke houten (geen volhout) deuren moeten hersteld worden. Alleen het blad zou moeten vervangen worden en de binnenkant eventueel een beetje opgevuld.

Oude binnendeuren herstellen en plaatsen

3 Oude binnendeuren plaatsen. 6 Aanwezige deuren opfrissen. Afschuren, schilderen, sloten en klinken vervangen.

Houtrot houten ramen en deuren herstellen

Herstellen houtrot in ramen en buitenschrijnwerk. 4j Geleden is dit geschildert maar vertoont intussen veel schade. Hout van ramen controleren en herstellen waar nodig om opnieuw te kunnen schilderen.

Antieke dubbele houten deuren herstellen

Ons huis dateert van 1910. Zowel beneden als boven moeten de houten (dubbele) deuren hersteld worden want ze sluiten niet meer goed en er komen delen los.

Herstellen of vervangen van twee binnendeuren

Twee binnendeuren zijn beschadigd langs een zijde (fineerhout ingedrukt) en zouden moeten aan een zijde een nieuwe fineerlaag krijgen - of als het eenvoudiger is nieuwe deuren. Ik denk dat het gaat om standaardmaten.

Herstellen deuren houtberging

Door de storm van deze week zijn de deuren van mijn houtberging afgebroken. De berging zit onder het dak van mijn huis, ong 1,22m hoog en heeft 5 deuren van 1m breed.

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.

Deurlijst herstellen & kast maken

Het herstellen van 3 deurlijsten. De lijsten zijn door het te hard dichtslaan van de deuren losgekomen. Een bijkomend project betreft het maken van een kastdeur voor het kunnen toedoen van een bestaande nis in de muur waar we jassen in willen opbergen.