Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen houten raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen houten raam:

Herstellen volle houten hoevepoort

Graag had ik een oplossing gevonden voor het herstellen van onze hoevepoort. Van één van de vleugels(+1 ton) is het hengsel afgebroken en van de kleinere poort een scharnier. Ik zou beide weer open willen krijgen.

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.

Tuinhuis herstellen

Ik wil graag mijn tuinhuis laten herstellen. Waterschade, houten tuinhuis is hierdoor beginnen te werken (dak en zijkant is beschadigd) Gegevens tuinhuis: Blokhut Biancasa Modern Anthonia 3260 x 3260 - 28 mm

Voordeur en kader herstellen na vochtschade.

Door vroegere waterschade zijn mijn voorgevel en voordeur helemaal aan het kapot, ik was van plan om in Juli een nieuwe voordeur en ramen te laten installeren maar door de oude waterschade en de deur elke keer te moeten forceren om dicht te krijgen is er nu zoveel schade dat ik men voordeur bijna niet meer dicht krijg. Ik wil de deur en omkadering nu laten herstellen. Het gaat om een houten voordeur met standaardafmetingen die in een bakstenen gevel staat. Deur, kader en inbedding moet herstelt worden.

Herstellen vochtschade houtskelet

Vochtschade in houtskelet herstellen. Deel van houten welfsels, vloerplaten, isolatie en vals plafond zijn in badkamer zijn beschadigd. Lekdetectie staat gepland.

Herstellen van houten plafond

Plafond herstellen of vervangen. Oppervlakte: 20m². Berging. Lek gehad in de dakgoot en er is water doorgesijpeld. Lek is intussen gedicht en nu moet plafond vernieuwd worden. Plafond in houten platen.

Herstellen dubbele houten voordeur herenhuis

Wij zijn op zoek naar schrijnwerker die onze houten dubbele deur kan herstellen/renoveren. Dubbele voordeur dateert van 1911, is nog intact, sluit nog goed maar pin is vermoedelijk afgebroken, laat tocht door, en onderste panelen zijn niet meer mooi. Vanbinnen ontbreken de onderste dwarse latten. Ook volledig opnieuw afkitten. Het is echt een authentieke, oude deur. Wij gaan ook beginnen met renoveren, dus daar zoeken wij ook nog iemand voor.

Houten verandadeur en kader herstellen

De verandadeur (hout) kader is zwaar beschadigd door hevige wind. Dit kader moet hersteld of evt. weggehaald en volledig opnieuw geplaatst worden met nieuwe materialen.