Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen houten voordeur en raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen houten voordeur en raam:

Herstellen houten ramen

Mijn schilder heeft houtrot ontdekt bij één van mijn ramen. Er zit nu een serieus gat in. zie bijgevoegde foto. Hopelijk kan iemand mij hier helpen.

Ingebroken deur herstellen of vervangen

Deur is ingebroken. Het houten raamkozijn aan de kant van de deur is gebarsten en eraf gebroken. Zat vast met nagels in de muur. Deze zijn nu losgekomen.

Herstellen van een houten terraswand met glas

Vakman gezocht voor houten terraswand te herstellen en glas vanboven plaatsen.

Houten raam herstellen

Een houten raam in een dakkapel laat soms wat regen binnen. Op zoek naar een stielman om dit te herstellen.

Houten voordeur herstellen

Ik wil de voordeur laten repareren. Het is een houten landelijke voordeur (normaal formaat), waarbij de onderzijde deels verweerd (in ieder geval niet doorgerot naar binnen). Ook in combinatie met de reparatie van het kozijn (enkel slotgaten).

Deuren herstellen na inbraak

- Herstellen van houten kelderdeur na inbraak. Het slot werd geforceerd en er is schade aan deur en omkadering. Eventueel plaatsing van extra beveiliging en/of aangepaste deur. - Herstellen aluminium deur inkomhal na inbraak (alu frame geplooid).

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Herstellen en/of vervangen houten kozijnen

Kozijnen van ons huis moeten nagekeken en mogelijk hersteld zodat ze goed openen en sluiten. Houten kozijnen. Zit ook nog enkele beglazing in.