Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van houten voordeur en postkast" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van houten voordeur en postkast:

Houten verandadeur en kader herstellen

De verandadeur (hout) kader is zwaar beschadigd door hevige wind. Dit kader moet hersteld of evt. weggehaald en volledig opnieuw geplaatst worden met nieuwe materialen.

Herstellen dubbele houten voordeur herenhuis

Voordeur herstellen. Is een oude dubbele voordeur van een herenhuis uit 1870. Pin is naar beneden afgebroken. Daardoor kan je van straat de deur naar binnen gewoon openduwen, ook al is ze op slot.

Houtrot houten ramen en deuren herstellen

Herstellen houtrot in ramen en buitenschrijnwerk. 4j Geleden is dit geschildert maar vertoont intussen veel schade. Hout van ramen controleren en herstellen waar nodig om opnieuw te kunnen schilderen.

Houtrot in ramen en poorten herstellen

4-5 Standaard houten Profel ramen herstellen. 2 Garagepoorten herstellen. Zowel ramen als poorten vertonen houtrot.

Herstellen onderste planken van houten tuinhuis en aanbouwen overkapping

Mijn houten tuinhuis staat ca 25 jaar maar aan de de wind-en regenkant zijn de 2 onderste planken (kliksysteem) aan het verzakken en rotten. Graag zou ik dit willen herstellen zonder het tuinhuis zelf te vervangen. Het overige is nog in vrij goede staat. Ook wil ik aan de kant van regen en wind een overkapping maken waaronder ik enkele zaken kan stockeren.

Herstellen van verschillende meranti ramen

Mijn houten meranti ramen zijn 30 jaar oud. Sommige draaikip systemen werken niet meer zoals voorzien.

Houtrot in veranda herstellen

ik heb een aantal rotte stukken in mijn veranda vooral aan het einde van de balken boven boven mijn verandadeur. Het gaat om de houten balken in het dak van de veranda.

Herstellen houten ramen

Wij zouden graag de houten kaders van onze ramen laten herstellen. Er is een aantal jaar geleden nieuw glas in geplaatst maar het hout is niet onder handen genomen. Het betreft een woning uit 1953 en het gaat om een 25 tal ramen. Op sommige plekken is er ook wat houtrot/ schimmel, dus naast behandelen zou ook het hout moeten worden aangepakt.