Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen omlijsting ramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen omlijsting ramen:

Houten binnendeuren en omlijstingen herstellen

15 houten binnendeuren in het sportcentrum die door veelvuldige gebruik dienen te worden hersteld. Schade gaat van kapotte omlijsting tot deuren die scheef staan.

Omkasting 9 binnendeuren herstellen of vervangen

Onze omlijsting van onze deuren, bestaande uit hout, is uitgezet waardoor onze deuren niet meer dicht gaan. Het betreft 9 deuren en we zouden dit graag laten herstellen of indien nodig vervangen.

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Deuromlijsting en binnenkast herstellen

De omlijsting van mijn binnendeur woonkamer is beschadigd kan er iemand komen zien of dat die nog . Te herstellen is ook een deel van de binnenkozijn is ook wat beschadigd.

Deur herstellen na inbraakschade

Deur herstellen na inbraak. Houten omlijsting herstellen. Het mechanisme moet vervangen worden.

Klemmende binnendeur herstellen na waterschade

Een houten binnendeur is door waterschade gaan opzwellen en sleept/klemt bij het openen en sluiten. Ook de omlijsting heeft waterschade opgelopen.

Vliegenramen herstellen

Ik wil graag gaas vliegenramen laten herstellen. Het betreft 2 schuiframen, in totaal 4 panelen. Afmetingen: 2 x 150 cm op 125 cm + 2 x 95 cm op 125 cm De vliegenramen zijn eenvoudig uit de omlijsting te heffen.

Houten raam herstellen

Door een inbraak hebben verschillende punten in het huis schade opgelopen: 1) Binnenkader en slot moet vervangen worden + opvulling en plakken van losse houtspliters 2) Koevoetkrassen aan 2 schuifdeuren wegwerken 3) omlijsting binnendeur is geforceerd en moet gerepareerd worden. Factuur wordt betaald door de verzekeraar op basis van correct prijsbestek. Foto's ter beschikking.