Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen omlijsting ramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen omlijsting ramen:

Deur en omlijsting herstellen

De deur naar het appartement werd door brandweerlieden opengebroken. Het frame (houten) en het slot zijn zwaar beschadigd en moeten worden vervangen. Daarna zou het nodig zijn om opnieuw te schilderen. la porte de l'appartement a été forcée par les pompiers. Le chambranle (en bois) et la serrure sont fort abîmés et doivent être remplacés. Il faudrait repeindre après.

Omlijsting buitendeuren en ramen herstellen

Het hout onderaan de voorgevel, rond de buitendeur en de ramen herstellen en schilderen.

Houten binnendeuren en omlijstingen herstellen

15 houten binnendeuren in het sportcentrum die door veelvuldige gebruik dienen te worden hersteld. Schade gaat van kapotte omlijsting tot deuren die scheef staan.

Omkasting 9 binnendeuren herstellen of vervangen

Onze omlijsting van onze deuren, bestaande uit hout, is uitgezet waardoor onze deuren niet meer dicht gaan. Het betreft 9 deuren en we zouden dit graag laten herstellen of indien nodig vervangen.

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Deuromlijsting en binnenkast herstellen

De omlijsting van mijn binnendeur woonkamer is beschadigd kan er iemand komen zien of dat die nog . Te herstellen is ook een deel van de binnenkozijn is ook wat beschadigd.

Deur herstellen na inbraakschade

Deur herstellen na inbraak. Houten omlijsting herstellen. Het mechanisme moet vervangen worden.

Klemmende binnendeur herstellen na waterschade

Een houten binnendeur is door waterschade gaan opzwellen en sleept/klemt bij het openen en sluiten. Ook de omlijsting heeft waterschade opgelopen.