Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen trap:

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.

Treden van kelder trap herstellen

Enkele treden en de bevestiging van onze keldertrap moet hersteld worden.Houten trap. Bevestiging aan de muur ook te hermaken.

Herstellen geceruseerde trap

Wij hebben een geceruseerde trap die licht beschadigd is en zoeken iemand die de schade kan herstellen of een degelijk alternatief kan bieden.

Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte

- twee onderste treden van een verzakte trap herstellen. - Op maat maken van bibliotheek/bureau (inbouwkasten en werkbladen) - Grote raampartij + deur vervangen (24 m² oppervlak in totaal) (aluminium of pvc)

Houten trap herstellen

In de beuken trap zitten er 2 putten in de trap. De trap was recent behandeld met zweedse olie. Ik zou de schade zo mooi mogelijk willen repareren.

Herstellen trap

Traponderdeel door plafond gebarsten.

Herstellen trap

Bestaande houten trap herstellen waar nodig (barsten en gaatjes) en daarna schuren en schilderen. Bestaande trap GLV naar 1 verdieping.

Houten trap herstellen

Wij zijn dringend opzoek naar iemand die een traptrede kan herstellen/vervangen. Nu is dit een huurhuis en gaan we verhuizen naar een andere woning, wilt de huur baas dat deze trede in originele staat komt.