Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van traptreden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van traptreden:

Herstellen van traptreden

De trap werd beschadigd. Eén trede dient sowieso te vervangen worden, alsook zijn er putjes in andere trede en leuning trap. Nadien nog te herschilderen.

Krakende trappen herstellen

Op zoek naar een vakman om krakende traptreden te herstellen. Het betreft 2 rechte trappen met elk 15 treden.

Houten keldertrap renoveren

Houten trap herstellen door betonrot van gelijkvloers naar de kelder. Is volledig losgekomen. Er zijn ongeveer 10 traptreden.

Herstelling van houten trap

Bij levering van een printer, enkele traptreden (hout) beschadigd. Graag herstellen van een 5-tal treden + afzonderlijke offerte voor algemeen onderhoud (16 treden).

Herstellen van eiken traptreden en keuken

Wij hebben een eiken trap. Een schilder heeft de treden afgeschuurd, geceruseerd en bezet met een jachtvernis. Dit is volledig mislukt, ongelijk gekleurd, ongelijk behandeld, .... Wij willen dat onze treden terug hun oorspronkelijke staat van eik bekomen. Keuken ook eventueel af te schuren en te schilderen. Foto's in bijlage.

Zandstralen van trap

Wij hebben in onze oude rijwoning een beuken (? ) trap die we graag in ere willen herstellen. We zouden de traptreden en leuning willen laten zandstralen, de rest (stootborden, spijlen... ) schuren we zelf af om achteraf te schilderen. Onderaan staat een grote, gedraaide paal, die zouden we ook willen laten zandstralen. Het gaat over twee verdiepen, 31 treden in totaal. 17 daarvan hebben lijmresten van een oude traploper en daaronder verf (geschilderde loper), de andere 14 hebben enkel verf. De leuning is gevernist. Graag een richtprijs voor deze werken.