Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen van tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van tuinhuis:

Herstellen metalen tuinhuis

Bij hebben een metalen tuinhuis, type Regent. Door de storm is de deur uitgewaaid, en de scharnieren dus ook stuk, vervrongen. De achterzijde is ook helemaal scheef gewaaid, en verwrongen. Nu willen we deze laten herstellen of eventueel vervangen. Het tuinhuis is ongeveer 3m op 3m.

Tuinhuis herstellen of vervangen

Tuinhuis is weggewaaid door de storm. Vervangen of herstellen. Houten blokhut van 4 op 3,5 meter. Puntdak en dubbele deur.

Herstellen van tuinhuis

Voorgevel en deur tuinhuis herstellen.

Schade aan tuinhuis herstellen

Ik zoek iemand die ons tuinhuisje kan herstellen. Door de storm zijn de onderste planken weggezakt (onderste planken waren rot)

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Tuinhuis herstellen

Als gevolg van het stormweer is ons tuinhuisje beschadigd geraakt. Het betreft hier een gat in het dak, de deur die eruit is gevallen, enkele stukken op het einde van het dak zijn gebroken, en er zijn een paar tand-groefplanken uit elkaar geduwd. I

Tuinhuis herstellen na storm

Het dak van mijn tuinhuis is door de wind omhoog gekomen. Hierdoor zijn er aan de muren enkele balken verschoven waardoor er spleten zijn ontstaan. Ook is de routing van het dak hierdoor gelost.

Herstellen lekkend dak tuinhuis

Dak tuinhuis heeft lekkage. Op zoek naar een vakman om dit lek te herstellen.