Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstellen tuinhuisje" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen tuinhuisje:

Herstellen tuinhuisje

Waterpas maken dak tuinhuis en vervangen van een drietal planken onderaan wegens waterschade

Schade aan tuinhuis herstellen

Ik zoek iemand die ons tuinhuisje kan herstellen. Door de storm zijn de onderste planken weggezakt (onderste planken waren rot)

Tuinhuis herstellen

Als gevolg van het stormweer is ons tuinhuisje beschadigd geraakt. Het betreft hier een gat in het dak, de deur die eruit is gevallen, enkele stukken op het einde van het dak zijn gebroken, en er zijn een paar tand-groefplanken uit elkaar geduwd. I

Herstellen van houten tuinhuisje

Hout van de leuning van het terrasje van een tuinhuisje volledig te hermaken. Het bestaande hout van de leuning is rot en moet afgezaagd worden. De vorm moet hermaakt worden met duurzaam hout, zodat alles terug zoals is het oorspronkelijk was. Voor het schilderen (schuren, grondlaag en 2 lagen vitte duurzame verf) van de nieuwe leuning kan je uw prijs bijvoegen, maar dit is niet verplicht. Foto in bijlage.