Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstelling houten deuren en badkamervenster na inbraak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling houten deuren en badkamervenster na inbraak:

Renovatie/ herstelling oude houten voordeur herenhuis

Herstelling van een houten voordeur na vandalisme. Vervanging van het slot door nieuw elektrisch slot.

Tuinhuis herstellen

Herstelling tgv stormschade aan tuinhuis: Tuinhuis is opgebouwd uit betonnen buitenmuren waarop een houten dakconstructie rust. Hierop liggen (vastgenageld) golfplaten als dakbedekking. Tijdens een storm is een deel van de golfplaten gaan vliegen door de felle rukwinden. Vermoedelijk is ten gevolge hiervan de integriteit van de betonnen zijmuren aangetast. Waardoor 1 betonplaat uit zijn betonprofielen is gerukt aan de westgevel van het tuinhuis. Ook de andere betonplaten aan de westzijde staan los sindsdien. Het tuinhuis is 6x12m.

Herstelling Padoek houten poort

Vervangen of herstellen Padoek houten poort met afmetingen 2.5x2, vermoedelijk 1 paal gebroken.

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.

Oude houten voordeur herstellen

Ik woon in een huis van de jaren '20. De voordeur is dringend aan herstelling toe. Ze sluit slecht. Het hout is op sommige plaatsen rot.

Houten ramen herstellen

Ons huis heeft dubbele beglazing, maar de houten schrijnwerk van zeven ramen is aan herstelling toe. Ook de dakgoten (houtwerk) moeten hersteld worden. Afschuren en herstellen.

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Houten poorten herstellen

Dubbele houten tuinhuispoort in RAL-kleur, elke vleugel is ongeveer 120 cm breed. De buitenlaag van de onderste 30 cm begint weg te rotten, de binnenkant en het hele stuk erboven zijn nog goed. Graag alleen herstelling onderkant, dus geen volledig nieuwe poort.