Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstelling of vervanging van houten raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling of vervanging van houten raam:

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Houten tuinhuis herstellen

1. Herstelling maw vervanging van 2 binnenmuren (8 m2) en gedeelte vloer (3 m2), en dak binnen (3 m2) alles in hout spaanplaat, van tuinhuis tgv waterschade. 2. Herstelling, maw vervanging van onderdak in teak (15 m2) lange latten

Reparatie schuifraam en kleine erker

Herstelling of vervanging van bovenkant erker. De houten omlijsting bovenaan langs de buitenzijde is helemaal rot. Of misschien is er wel een hele nieuwe constructie met schuifraam nodig.

Raam en deurbeslag nakijken en herstellen

Raam en deurbeslag werkt soms niet meer goed. Herstelling en eventueel vervanging dringt zich op.

Herstelling schrijnwerk rond deur en garagepoort

1) vervanging van panelen met planken ( wegens rot hout aan de onderzijde van een 4-delige deur ) 2) herstelling houten kader rond garagepoort

Vervangen van zonwering

Herstelling en aanpassing bestaande verandazonwering voor vervanging zeildoek met ca. 2. 00 m uitval en ca. 2. 80 m breedte. Bestaat de mogelijkheid dit bestaand elektrisch bediend zonnescherm te voorzien van zon/winddetectie ?

Vervanging scharnier en herstelling draai- en kiepraam

Ik zou graag het versleten scharnier van mijn draai- kiepraam laten vervangen. Gezien dit raam enkel als deur gebruikt wordt misschien door een steviger scharnier zonder dubbele functie.

Herstelling raam na inbraak

Bij inbraak is er een raam opengebroken. Graag offerte voor herstelling of vervanging. Zie foto's