Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Herstelling of vervanging van houten raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling of vervanging van houten raam:

Herstelling of vervanging voordeur

Onze voordeur bevat 3 glazen delen. Het onderste deel werd door de postbode ingetrapt. Enkel de buitenbeglazing werd beschadigd, de binnenbeglazing is intact. We beschikken over de factuur van een eerdere herstelling zodat u weet hoe en met wat men toe heeft gedaan.

Renovatie/ herstelling oude houten voordeur herenhuis

Herstelling van een houten voordeur na vandalisme. Vervanging van het slot door nieuw elektrisch slot.

Herstelling of vervanging voordeur

Voordeur van een rijwoning met drie appartementen valt niet meer automatisch in het slot en moet daarom telkens in dubbelslot gedraaid worden. vermoedelijke oorzaak is slijtage, mogelijk ook een inbraakpoging. herstelling of vervanging dringt zich op gezien onveiligheid en ongemak voor eigenaars van hogergelegen appartementen (voordeur met parlofoon openen bij bezoek wordt bemoeilijkt door deur in dubbelslot).

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Houten tuinhuis herstellen

1. Herstelling maw vervanging van 2 binnenmuren (8 m2) en gedeelte vloer (3 m2), en dak binnen (3 m2) alles in hout spaanplaat, van tuinhuis tgv waterschade. 2. Herstelling, maw vervanging van onderdak in teak (15 m2) lange latten

Reparatie schuifraam en kleine erker

Herstelling of vervanging van bovenkant erker. De houten omlijsting bovenaan langs de buitenzijde is helemaal rot. Of misschien is er wel een hele nieuwe constructie met schuifraam nodig.

Raam en deurbeslag nakijken en herstellen

Raam en deurbeslag werkt soms niet meer goed. Herstelling en eventueel vervanging dringt zich op.

Herstelling schrijnwerk rond deur en garagepoort

1) vervanging van panelen met planken ( wegens rot hout aan de onderzijde van een 4-delige deur ) 2) herstelling houten kader rond garagepoort