Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Hoekkast op maat maken in gang" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hoekkast op maat maken in gang:

Hoekkast op maat maken in gang

Ik wil graag een hoekkast laten maken voor op een gang op een 2de (en tevens hoogste) verdieping. Afmetingen: van deur tot hoek (links)= 96 cm; van hoek tot trapleuning (rechts)= 131 cm; hoogte = 267 cm; diepte=60 cm. Er zou een kledingroede van +/- 100 cm aanwezig moeten zijn (voor het opbergen van jassen) en eventueel een (aparte) ruimte voor strijkplank en verder zo veel mogelijk planken. Graag afwerken met deuren. Doel van de kast = opbergen van jassen, (veel) schoenen, poetsgerief, ...

Kasten op maat maken

Ik wil enkele kasten op maat. Een hoge kast en een hoekkast in de hal. In beide slaapkamers een hangkast en deuren voor een voorraad ruimte.

Slaapkamerkasten op maat

Graag had ik slaapkamerkasten op maat laten maken. Een grote kast met schuifdeuren, tot aan het plafond. Ook een hoekkast met daarnaast nog een kast tot aan het plafond. Eventueel een bovenbouw.

Op maat gemaakte kleerkast

Zou u zo vriendelijk willen zijn om eens kontakt op te nemen voor het op te maken van een offerte. Het op maat maken van een kleerkast met hoekkast en schuifdeuren.

Opmeten en maken van maat hoekkast voor ...

Opmeten en maken van maat hoekkast voor slaapkamer, 1 schab met deuren. Hoogte 67 cm, diepte 60 cm, breedte 3,05 m op 1,30 m

Graag een offerte voor een hoekkast op ...

Graag een offerte voor een hoekkast op maat. Afmetingen: 2m20 op max 1m50 Bar voor hangkledij, enkele lades en planken. Graag offerte voor tafel op maat. 2m op 90 cm, massief hout, geen 4 poten maar wel blad steunend op 2 flanken