Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten erkerraam herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten erkerraam herstellen:

Houten erkerraam herstellen

Een erkerraam laten herstellen, het gaat over de onderste balk van de ramen. Erkerraam van 4 m;Vast raam.

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - houten ramen aan de voorzijde zijn niet meer in goede staat. 1 van de ramen gaat niet meer open (hout onderaan lijkt wat verpulverd) - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Het gaat in totaal om 1 erkerraam op de benedenverdieping en drie dubbele ramen op de 1ste verdieping (maar vooral dubbele raam die niet meer open kan op de eerste verdieping is het dringendst wegens komst nieuwe baby die in deze kamer zal slapen).