Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Houten garage bouwen:

Houten garage vernieuwen

De houten garage na 40 jaar is deels versleten . De slechte balken en planken vervangen en ook een houten openslaande deur kan plaatsen in de garage. De afmetingen zijn 5 op 7 meter.

Houten garage opnieuw bekleden

De bedoeling is het houtwerk te verwijderen en te vervangen door sidings of andere degelijke materialen die weinig onderhoud vragen, de afmetingen twee zijden van 7 meter lang en 2. 15 hoog de andere twee zijden zijn 3. 5 lang en 2. 15 hoog de top of nok hoogte is 2. 70 hoog.

Houten tuinpoort herstellen en houten afdak herstellen

Door stormweer is de tuinpoort overgewaaid en afgebroken. Ook onderkant beschadigd + een afdak van een open berging aan garage dat ingestort is. Houten constructie met dakpannen op.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Houten constructie dak carport aanbrengen

De plastic golfplaten van onze garage (car port) zijn gescheurd. Ik wil het dak vervangen door een houten constructie en ook komen kijken naar de zijwanden. Ter plaatse komen kijken ook voor oppervlakte te bekijken.

Houten of metalen trap van garage naar gelijkvloers

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van garage naar gelijkvloers. recht, ongeveer 16 treden. Met leuning aan linkerkant. Bestaande is aangetast door houtworm. Smalle trap.

Zware houten garagepoort ophangen/aansluiten

Aan onze woning is vooraan een 2delige houten garage. De scharnieren hebben hun beste tijd gehad. Graag hadden we een betrouwbare aannemer gevonden die deze poort opnieuw kan voorzien van ophanging + mogelijk met elektrische motoren ( verzonken in de vloer? )

Prefab betontrap plaatsen

Ik heb een dubbele garage met een puntdak maar zonder tussenmuren. Het plafond is houten roostering. Ik zou hier een prefab betontrap in willen plaatsen. Deze zou vrij komen te staan (niet tegen muur).

Partners

Partners van Casius