Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Houten garage bouwen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Houten garage bouwen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Houten garage bouwen:

Houten constructie dak carport aanbrengen

De plastic golfplaten van onze garage (car port) zijn gescheurd. Ik wil het dak vervangen door een houten constructie en ook komen kijken naar de zijwanden. Ter plaatse komen kijken ook voor oppervlakte te bekijken.

Houten of metalen trap van garage naar gelijkvloers

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van garage naar gelijkvloers. recht, ongeveer 16 treden. Met leuning aan linkerkant. Bestaande is aangetast door houtworm. Smalle trap.

Zware houten garagepoort ophangen/aansluiten

Aan onze woning is vooraan een 2delige houten garage. De scharnieren hebben hun beste tijd gehad. Graag hadden we een betrouwbare aannemer gevonden die deze poort opnieuw kan voorzien van ophanging + mogelijk met elektrische motoren ( verzonken in de vloer? )

Prefab betontrap plaatsen

Ik heb een dubbele garage met een puntdak maar zonder tussenmuren. Het plafond is houten roostering. Ik zou hier een prefab betontrap in willen plaatsen. Deze zou vrij komen te staan (niet tegen muur).

Ramen en deuren vervangen

Een aantal ramen dateren nog van voor onze verbouwingen. Deze moeten nog vervangen worden conform de reeds geplaatste houten ramen. Ook voormalige garage: deuren + raam vervangen. Ongeveer 6 ramen dienen vervangen te worden en 1 deur. Garagedeur mag worden vervangen door dubbele deur. Garage raam ook vervangen.

Garage vernieuwen met elektrische poort

De garage is 3,15m op 6,50m. De hoogte zou moeten ongeveer komen op 2,30M. De voorkant moet een elektrische poort zijn, een sectionaalpoort en aan de achterkant een dubbele deur over heel de breedte. Er is dus slechts één zijgevel, en met het dak reken ik op jullie ervaring wat we het best plaatsen. Een fundering ligt er eveneens van de oude garage. De houten bergruimte dat te zien is, links van de garage gaat weg.

Houten blokhut plaatsen

Graag willen wij een houten blokhut garage dubbel van 595 X 530cm laten plaatsen. Dikte planken: 44 mm Afmeting poorten : breedte: 225 cm, hoogte : 194 cm Met dubbele deur en enkele deur in zijkant Inclusief fundamentsregel Dakbedekking : zwarte shingles

Houten carport met plat dak plaatsen

Carport in hout van 18 m² plaatsen met plat dak. Er moet een garage worden afgebroken , doen we zelf. Vanaf maand juni ongeveer kan de carport geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius