Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Houten garage bouwen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Houten garage bouwen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Houten garage bouwen:

Garage vernieuwen met elektrische poort

De garage is 3,15m op 6,50m. De hoogte zou moeten ongeveer komen op 2,30M. De voorkant moet een elektrische poort zijn, een sectionaalpoort en aan de achterkant een dubbele deur over heel de breedte. Er is dus slechts één zijgevel, en met het dak reken ik op jullie ervaring wat we het best plaatsen. Een fundering ligt er eveneens van de oude garage. De houten bergruimte dat te zien is, links van de garage gaat weg.

Houten blokhut plaatsen

Graag willen wij een houten blokhut garage dubbel van 595 X 530cm laten plaatsen. Dikte planken: 44 mm Afmeting poorten : breedte: 225 cm, hoogte : 194 cm Met dubbele deur en enkele deur in zijkant Inclusief fundamentsregel Dakbedekking : zwarte shingles

Houten carport met plat dak plaatsen

Carport in hout van 18 m² plaatsen met plat dak. Er moet een garage worden afgebroken , doen we zelf. Vanaf maand juni ongeveer kan de carport geplaatst worden.

Houten garage bouwen

Houten garage 6x 3,5m plaatsen met aansluitend tuinhuis 2 x35m.

Houten poort plaatsen

Graag offerte voor de plaatsing van een houten poort met vast stuk tussen bestaande woning en vrijstaande garage.

Aparte houten deuren

Ik wil in een oude, bakstenen garage twee aparte, houten deuren laten plaatsen. Deze mogen tweedehands zijn.

Herstellen houten wand garage

Mijn houten garage vertoond houtrot in +\- vijf onderste planken plus de steunbalken . Deze zouden moeten vervangen worden .

Aanbouw moderne houten garage

Onlangs hebben wij woning aangekocht, en bij deze zouden wij dus graag nog een moderne houten garage er naast willen bouwen of aan huis zelf, afmetingen zou iets zijn van een goeie 4m op 7m. Liefst ook met plat dak en voldoende geïsoleerd en met deur aan achterkant, zodat je dan in tuin uitkomt, eventueel ook met wat ramen aan zijkant.