Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten moderne carport plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten moderne carport plaatsen:

Houten moderne carport plaatsen

Graag hadden wij een strakke, moderne houten carport laten zetten. Is voor naast half open bebouwing. Afmetingen zijn: 9m lang/4m breed 3m hoog.

Tuinhuis bouwen

Wij zoeken een klusjesman om een modern tuinhuis op te bouwen. De bodemplaat ligt er al. Oppervlakte is een L-vorm van 8,5 bij 5 meter (een stuk daarvan is 3,5 diep). Betreft plat dak / houten tuinhuis / 1 deur en 1 schuifraam. Is een maatwerk - zelfbouw pakket van Chalet Center ( moderne Deco lijn).

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap

trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Bestaande houten trap die bekleed werd door tapijt . Tapijt versleten en op een deel weggenomen. Door zware lijmresten ziet het er onbegonnen uit om de houten trap blank te zetten en te schilderen voor een modernere look. We zoeken naar een moderne bekleding ipv het versleten tapijt . ( eventueel met trapverlichting)!

Houten trappen plaatsen

Trappen voor 3 verdiepingen we dachten aan misschien een wenteltrap - design / moderne stijl

Houten trap naar de zolder

Vaste trap plaatsen naar zolderkamer, plus maken van trapgat Design / moderne maatwerk trap

Houten trap voor 2 verdiepingen in totaal plaatsen

Wij zijn bezig aan totaal renovaties. We zouden graag de bestaande trap uitbreken daar gaan we zelf voor zorgen . Het gaat om een trap voor 2 verdiepen. We hebben een plan van de architect ter beschikking . Moderne stijl .

Houten trap plaatsen

Ze noemen het een soort van muizentrap, modern en met recht afgewerkte kanten. Design / moderne maatwerk trap Houten trap in nieuwbouw. Trap in Z vorm van Glv naar 1 ste verdieping.