Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten poorten herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten poorten herstellen:

Houten poorten herstellen

Dubbele houten tuinhuispoort in RAL-kleur, elke vleugel is ongeveer 120 cm breed. De buitenlaag van de onderste 30 cm begint weg te rotten, de binnenkant en het hele stuk erboven zijn nog goed. Graag alleen herstelling onderkant, dus geen volledig nieuwe poort.

Carport en aansluitende houten omheining plaatsen

We willen een houten carport plaatsen met automatische garagepoorten in lijn, 6 x 6,4 meter, 2 poorten. Daarnaast moet carport doorlopen in houten wanden, 14 meter lans ene kant, 8 meter langs andere. Betonplateau voor carport is intussen gegoten.

Herstellen van houten poorten

Een vleugel van een poort langs de gevel van de woning is afgescheurd van het systeem waar de poort op rust, om de poort te openen en te sluiten . Het betreft een houten poort . Is het mogelijk om deze herstelling te doen , want poort kan nu niet meer gebruikt worden .

Houten blokhut plaatsen

Graag willen wij een houten blokhut garage dubbel van 595 X 530cm laten plaatsen. Dikte planken: 44 mm Afmeting poorten : breedte: 225 cm, hoogte : 194 cm Met dubbele deur en enkele deur in zijkant Inclusief fundamentsregel Dakbedekking : zwarte shingles

Vernieuwen van dwarse houten platen garagepoorten

We zouden graag de dwarse platen van onze twee Garagepoorten vernieuwen. Het zijn bruin dwarse platen , meranti poorten , waarvan de plaatsen van triplex , door regen en zon aangetast zijn. Graag volledig vernieuwen en plintje ook vernieuwen.

Houten poort ter afsluiting van de tuin

Graag een offerte voor twee houten poorten ter afsluiting van de tuin in Padouk. Afmetingen : beiden 3 meter breed en 1 m 80 hoog.

Trappen en poorten

Betreft : wij zijn op zoek naar vakmannen die voor ons 2 tuinpoorten en een houten trap voor naar onze zolder kunnen maken en plaatsen. 1 poort is voor te Nijlen en de andere poort en trap is voor in andere straat te Nijlen. Als je alleen trappen maakt en geen poorten of andersom, mag je ons ook altijd contacteren aangezien we natuurlijk de beste prijs/kwaliteit en gevoel willen hebben bij de persoon/bedrijf die voor ons de werken zal uitvoeren. Foto's ter beschikking.

Bouwen van een garage

Bouwen van garage: Ik wil een houten of aluminium garage bouwen van 6 m x 6,5 m hoogte :2 m 90 met 2 standaard sectionele poorten(dikte +/- 40 mm)/hiervoor heb ik reeds een deur en een raam in mijn bezit /de garage zou zich moeten bevinden op een platform van 8 m x 9 m,dikte 15 cm .