Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten ramen opknappen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten ramen opknappen of vervangen:

Houtrot houten ramen en deuren herstellen

Herstellen houtrot in ramen en buitenschrijnwerk. 4j Geleden is dit geschildert maar vertoont intussen veel schade. Hout van ramen controleren en herstellen waar nodig om opnieuw te kunnen schilderen.

Houtrot in ramen en poorten herstellen

4-5 Standaard houten Profel ramen herstellen. 2 Garagepoorten herstellen. Zowel ramen als poorten vertonen houtrot.

Herstellen van verschillende meranti ramen

Mijn houten meranti ramen zijn 30 jaar oud. Sommige draaikip systemen werken niet meer zoals voorzien.

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Herstellen houten ramen

Wij zouden graag de houten kaders van onze ramen laten herstellen. Er is een aantal jaar geleden nieuw glas in geplaatst maar het hout is niet onder handen genomen. Het betreft een woning uit 1953 en het gaat om een 25 tal ramen. Op sommige plekken is er ook wat houtrot/ schimmel, dus naast behandelen zou ook het hout moeten worden aangepakt.

Houten ramen in retro stijl plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker voor het plaatsen van een aantal nieuwe ramen in verschillende kamers. Ik wil graag houten ramen in een retro stijl.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Afbreken van tuinhuis en afvoeren van materiaal. Afmetingen tuinhuis: 2,5 x 2,5. Houten constructie, dakplaten met shingles, 2 ramen en 1 deur.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.