Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten ramen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten ramen vervangen:

Houtrot behandelen van voordeur

Houtrot behandelen van houten voordeur (met ramen en tralies) die niet meer functioneel is als deur.

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Houten ramen vervangen

Graag lat ik mijn twee oude houten ramen vervangen door nieuwe houten of pvc ramen. Grootte van beide ramen = +-/ 2 m hoog en 1m breed. Eén van de ramen heeft boog profiel bovenaan, beide ramen moeten kunnen opendraaien. Graag voor beide ramen hoogrendementsglas dat geluidswerend is gelaagd glas.

Houten ramen waterdicht maken

Ik heb net een nieuwe woning gekocht maar heb wat last aan 4 houten dubbelglas ramen. Als het hard regent komt er wat water binnen het huis insijpelend. 2 ramen op zolder en 2 ramen beneden.

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Houten tuinhuis/fietsenstalling op maat

Wij wensen een klein tuinhuis dat dienst zal doen als fietsenstalling; - gewenste afmetingen : 3m breed / 2m diep / 2m hoog (binnenkant) - enkel 3 wanden (achterkant & twee zijkanten); voorkant dient dus open te blijven - geen ramen noodzakelijk. - plat dak in epdm met afvoer regenwatering (aansluiting reeds voorzien) Dient geplaatst te worden op klinkers ondervloer.

Houten ramen herstellen

Ons huis heeft dubbele beglazing, maar de houten schrijnwerk van zeven ramen is aan herstelling toe. Ook de dakgoten (houtwerk) moeten hersteld worden. Afschuren en herstellen.

Vernieuwen van ramen

Vernieuwen van houten ramen in PVC ramen met HR++ glas Ramen : 8 tal ramen en schuifraam.