Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap met kwartdraai plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap met kwartdraai plaatsen:

Houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren

Een nieuwe,gesloten, rechte trap die het gelijkvloers verbindt met de verdieping. Om en bij de 2.7 meter omhoog over een afstand van ongeveer 4 meter. Deze moet men in het hout zetten. Er moet ook nog een houten platform, verhoogje op maat worden gemaakt in de lving.

Houten trap met kwartdraai plaatsen

Ik wil een houten trap laten plaatsen. Dieze trap moet een kwartdraai naar rechts maken. Deze is 3,20 meter in hoogte en maximaal 2,90 m in lengte. Opstap en eerste treden max lengte 1m30.

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het afwerken van binnen om er een volwaardige slaapkamer van te maken. Hiervoor moet het zoldergat verplaatst worden en een vaste houten trap gestoken worden.

Trap bekleden met tapijt

Houten binnentrap bekleden met tapijt. Trap van 6-7 rechte tredes en de bovenste 2-3 zijn in een hoek.

Houten trap vernieuwen en maatkast voorzien onder de trap

Vervanging van een bestaande trap en leuning. Dit over 2 verdiepingen en 2 x 15 treden. Onder de trap willen we een kast inbouwen. Donkerkleurige treden en leuning in glad of witte beton.

Nieuwe houten trap te plaatsen

Wij zijn op zoek naar een 'luie trap' met een hoek tussen 40 en 43°, hoogte 3,30m, breedte 1,20m, voor een kantoor dat we casco hebben aangekocht. In het midden bevindt zich een mezzanine, waarnaar we toegang wensen. De trap dient tegen de zijwand geplaatst te worden, met 1 enkele leuning. De trap mag volledig in hout zijn, of met stalen wangen en houten treden, wij staan open voor alle voorstellen.

Opening maken en houten trap plaatsen

Ik wil een eenvoudige trap laten zetten van de living naar de slaapkamer. Er moet nog een opening gemaakt worden in de verdieping.

Nieuwe trap plaatsen in een nieuwbouw

Plaatsen van een houten trap over een hoogte van 2,80 meter.