Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap naar de zolder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap naar de zolder:

Houten trap plaatsen

Rechte vaste trap naar zolder. Ik denk ongeveer 15 treden. Materiaal: rubberwood.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Houten trap zetten

Momenteel is er een oude uitschuifbare trap naar de zolder. Er zou mogelijk een nieuw zoldergat gemaakt moeten worden en een vaste trap.

Houten trap zetten

Wij zijn juist met de verbouwing klaar en wij zouden graag zo snel mogelijk en trap plaatsen. Klassieke / landelijke stijl

Trapbekleding in massief hout aanbrengen

Ik wil graag mijn oude houten trap (14 treden, kleine draai van onder) laten bekleden met nieuw overzet hout (nieuwe look) en de wanden van de muren met natuursteen , heel of gedeeltelijk, nog te bezien en afhankelijk van de prijs.

Herstellen van houten opvouwbare zoldertrap

De houten trap is niet meer stabiel (waarschijnlijk verwrongen door de schilders die de trap moesten sluiten om onderaan te verven). De trap zwalpt naar rechts op een gevaarlijke manier en ik voel mij niet meer veilig als ik hem gebruik. De bedoeling is om de trap weer stabiel en veilig te maken.

Trap bekleden

2 houten trappen. Moet bekleed worden met laminaat.

Trap naar 1e verdieping maken

Ik wil een houten trap van de overloop op de 1e verdieping naar de zolder maken