Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap naar zolder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap naar zolder plaatsen:

Trap te bekleden met tapijt

Is een houten draaiende trap, van 22 treden. Volle bekleding gewenst. Trap te bekleden met tapijt.

Trap herbekleden met tapijt

Ik wil een houten trap met gesloten treden laten renoveren. Men moet deze herbekleden met tapijt.

Trapbekleding aanbrengen in hout

Wij zouden graag onze trap bekleden. Alsook een nieuwe leuning plaatsen. Houten trap opnieuw te bekleden. Trap van GlV naar 1 ste verdiep.

Balustrade voor trap op maat maken

Onze houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ook van eerste naar tweede verdieping en boven langs de opening van de trap. Hier moet een balustrade aan komen, combinatie hout & Inox / RVS.

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Ik zou graag voor 2 mezzanines een trap laten plaatsen met ook een balustrade.

Houten trap plaatsen

Houtskelet van onze nieuwbouwwoning heet een hoogte 2.60m, diepte 3.30m. Wij zouden in onze nieuwe woning (moet nog gebouwd worden) graag een trap laten plaatsen in hout. Het trap gat zal al aanwezig zijn. Trap is voor van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, tussen vier muren.

Plaatsen trap

Ik wil een nieuwe trap. Oude trap is al volledig afgebroken. Het moet een rechtte houten trap worden met ongeveer 17 treden. De trap bevindt zich in de inkomhal en gaat naar tweede verdiep. Ongeveer 3 meter hoog en 70 cm breed. Rechts bevindt zich een muur en links zit de oude leuning nog. Ik denk dat er een trapgat aanwezig is.