Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap opnieuw bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap opnieuw bekleden:

Trap naar 1e verdieping maken

Ik wil een houten trap van de overloop op de 1e verdieping naar de zolder maken

Deur op maat maken

Ik wil graag een deur op maat die zowel voor de trap als de kamer kan dienen. Houten deur.

Houten trap opnieuw bekleden

Renoveren van onze houten trap van 16 treden. Te bekleden met parket, kurk of laminaat. Keuze materiaal te bespreken met vakman.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Trapgat naar zolder maken + trap plaatsen

We zouden graag een trap steken naar de zolder, zodat we deze kunnen gebruiken als leefruimte. De zolder vloer bestaat uit wat men in de volksmond 'klokwelfsels' noemt. We zouden graag een houten trap steken.

Vernieuwen van trapbekleding

Herbekleden 11 treden en zijkanten trap . Nu houten trap bekleed met vast tapijt en zijkanten hout. Vernieuwen met hout, sablage.

Trap installeren

Er moet een trap van het eerste verdiep naar de tweede verdieping . Geplaatst worden met een overloop op ongeveer 3/4 vd hoogte. Renovatieproject. Houten trap. Nu een steile trap.

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.