Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap opnieuw bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap opnieuw bekleden:

Houten trap plaatsen

Zoldertrap met bovenaan kwartdraai links

Houten trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een kleine trap (5/6 treden met een kwartslag naar rechts). De hoogte die verwerkt moet worden is 95 cm tot de afgewerkte vloer. Het gat waarin de trap kan geplaatst worden is 1m10 op 1m10 maar kan ook kleiner want het gat moet nog gemaakt worden. Graag een trap met gesloten tredes en zonder leuning. Graag de trap zo budgetvriendelijk aangezien de trap nadien geschilderd zal worden assorti met de bestaande trap.

Trapbekleding in laminaat aanbrengen

Houten trap te renoveren met laminaat. Trap 1 verdieping, verhoogd, bel-étage.

Houten trap plaatsen naar zolder

Open trap van 1ste verdiep naar zolder. Zeer beperkte ruimte. Nieuwe trap moet idem zijn aan onze bestaande trap, namelijk in rubberwood . Opening zal ook verplaatst worden. Rubberwood trap. Enkel trap plaatsen.

Houten trappen maken

2 open trappen voor nieuwbouw woningen Klassieke / landelijke maatwerk trap

Houten trap plaatsen

De huidige badkamer zou traphal worden. De hoogte (vloer tel vloer boven) zal ongeveer uitkomen op 3m10 de lengte van de trap telt ongeveer 3m. Ervoor zou mogelijk een platvorm komen met reeds 1 of 2 trede(n). Dit vormt het basisidee maar er is ruimte voor verandering indien dit niet haalbaar zou zijn. Onze keuze gaat uit naar een duurzaam en budgetvriendelijk materiaal.

Houten trap zetten

15 steps indoor stairs to connect two floors H 280, L 270.

Houten trap zetten

Het betreft een steektrap (met leuning) voor de kelder. De huidige is compleet aangetast door de houtworm en moet dus liefst zo vlug mogelijk vervangen worden. Eén trede is al compleet doorgebroken. Hoogtemaat A iets meer dan 260 cm Uitval maat B iets met dan 201 cm Breedte maat C 77 cm.