Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap plaatsen:

Houten trap plaatsen

Huidige erg steile trap van 2.5m x 0.7m met 15 treden van 12cm lang en 15cm uit elkaar die zich tegen zijmuur bevind vervangen door een meer kindvriendelijke trap zodat zolderkamer een kinderkamer kan worden. Trapgat is 1.6m x 0.7m. Ruimte op overloop voor nieuwe trap is 1.75m x 0.9m. Vermoedelijk zal nieuwe trap 1 of 2 bochten nodig hebben om minder steil te zijn. Vloer op zolder is vermoedelijk een houtconstructie.

Zoldertrap plaatsen

Houten uitklapbare zoldertrap plaatsen - er staat momenteel een trap die aan vervanging toe is. Zoldergat moet niet vergroot worden.

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.

Trapbekleding plaatsen HPL / CPL / laminaat

Houten trap bekleden van 17 treden met HPL, CPL of Laminaat. Momenteel allemaal lijmresten.

Houten trap plaatsen

Nieuwe houten trap plaatsen tussen 1ste verdiep en zolder. Slechts beperkte ruimte van 1.1m x 1.1m. Zolder word gerenoveerd en in toekomst gebruikt als teken- en muziekatelier.

Houten trap plaatsen

Rechte houten zweeftrap van 16 treden met glazen leuning plaatsen.

Trap van 2 verdiepen hoog bekleden

Trap van 2 verdiepen hoog bekleden. In totaal een 40-tal houten treden. Tapijtbekleding.

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

PVC of Vinyl trapbekleding plaatsen. Een deel van de trap is in beton en een deel is uit hout. Houten gedeelte is 12 trappen en betonnen gedeelte is 7 treden die dieper zijn dan de houten treden. Huis is van 1926.