Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap plaatsen en opening maken naar zolder toe" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap plaatsen en opening maken naar zolder toe:

Houten trap plaatsen

Houtskelet van onze nieuwbouwwoning heet een hoogte 2.60m, diepte 3.30m. Wij zouden in onze nieuwe woning (moet nog gebouwd worden) graag een trap laten plaatsen in hout. Het trap gat zal al aanwezig zijn. Trap is voor van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, tussen vier muren.

Plaatsen trap

Ik wil een nieuwe trap. Oude trap is al volledig afgebroken. Het moet een rechtte houten trap worden met ongeveer 17 treden. De trap bevindt zich in de inkomhal en gaat naar tweede verdiep. Ongeveer 3 meter hoog en 70 cm breed. Rechts bevindt zich een muur en links zit de oude leuning nog. Ik denk dat er een trapgat aanwezig is.

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.

Trap plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.

Houten trap plaatsen naar zolder

Volledige trap van bovenverdieping naar de zolder. Wij zoeken dezelfde trap als deze van de benedenverdieping naar de 1ste verdieping...voorziene trap graag in beuk en gesloten trap. Bijkomende werken: trapopening maken t.h.v. de zolderruimte, waar deze nieuwe trap naar toe zal leiden.Trap zal bovenaan (aan ingang vd zolder) naar een linkse draai moeten hebben. Opening aanpassen voor trap. Stuk muur weghalen en opening maken.

Houten trap plaatsen

Voor trap +1 naar +2. Dit is een kwartslag trap aan de bovenzijde. Deze is bovenaan 90 cm. de trap mag slechts 80cm breed zijn. De hoogte is 2m80. De lengte mag maximaal 2m50 . De trap mag een open trap zijn. Indien mogelijk aanbieding in rubberwood. bovenaan aan de kwartslag = 90cm

Houten draaitrap maken

Draaitrap, , geplaatst in de living, boven is de mezzanine in hout, onderaan vloertegels. Hoogte van beneden to boven ongeveer 280 cm Klassieke / landelijke maatwerk trap . Einde renovatie.

Houten trap plaatsen naar zolder

Momenteel staat er een klein, smal trapje. Dit zou een stevige vaste trap met leuning moeten worden (zolder wordt ingericht als kinderkamer). Er is reeds een voldoende groot gat voorzien in plafond/vloer.