Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap steken:

Trap installeren

Er moet een trap van het eerste verdiep naar de tweede verdieping . Geplaatst worden met een overloop op ongeveer 3/4 vd hoogte. Renovatieproject. Houten trap. Nu een steile trap.

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Trap bekleden in HPL / CPL / laminaat

Traprenovatie 34 treden 4 trappen 4 overlopen houten trap.

Houten trap vervangen en leuning voorzien

Graag zouden wij onze trap vervangen door een nieuwe trap. De trap nu is een oude houten trap. De trap is ingedeeld als: trap, platform en een trapje van 5 treden. Graag ook een leuning en dichte treden. Ook willen wij bespreken wat de mogelijkheden zijn voor onze trap naar de 2de verdieping waar nu een plaatsbesparende trap staat, maar enorm gevaarlijk.

Houten trap naar de zolder

Vaste trap plaatsen naar zolderkamer, plus maken van trapgat Design / moderne maatwerk trap

Houten trap naar zolder plaatsen

Een trap die de huidige zoldertrap (die veel te steil loopt) vervangt en start met een dubbele kwartdraai. Binnentrap in hout. Opening zal aangepast zijn.

Trapbekleding aan te brengen in laminaat

Momenteel houten trap bedekt met vinyl. Graag had ik de trap laten bekleden met laminaat. 4 stukken trap, recht. 29 treden intotaal. 3 kleine overloopjes.

Vervangen van een aantal houten traptreden

De bovenste halve draai van verdieping 1 naar zolderkamer is aangetast door vocht (langs buitenmuur). Een drietal treden staan op instorten, ook de bepleisting langs en onder de trap brokkelt af. Ik zoek iemand die bereid is de houten trap te vervangen (vasthechten in de bakstenen muur) zodat de zolderkamer bereikbaar blijft.