Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap steken:

Houten trap vervangen

vervangen bestaande trap 9 treden - 7 treden 77cm breed - 2 treden 61,5cm breed - trap staat nu op betonsokkel van 7cm dikte.

Houten trap plaatsen

Ik zou graag een vaste trap naar zolder hebben. Het mag een houten trap zijn/landelijk. Het kan zijn dat het gat ook verplaatst zal moeten worden maar daar kan de vakman het best over bepalen.

Houten trap met LED lichtjes plaatsen

2 Trappen plaatsen die beide 2/4 draai hebben. Met horizontale latten onder leuning LED lichtjes plaatsen van gelijkvloers tot zolder.

Houten trap plaatsen

Houten trap met dubbele kwartslag of halfslag trap naar zolder plaatsen.

Houten trap plaatsen

De huidige trap moet volledig verwijderd worden. De zijkant van de trap is een muur en deze moet ook bekleed worden met houten panelen. 20 tal treden. De muur is 1,5m hoog die moet bekleed worden.

Trap zandstralen

Ik wil mijn geschilderde houten trap laten zandstralen Geschilderde houten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep (2stukken) en van 1ste verdiep naar 2de verdiep zandstralen.

Houten trap installeren

Wij willen graag de bestaande vaste trap naar de zolder vervangen door een nieuwe. Huidige is 70 cm breed en 3 meter hoog. We zouden opnieuw een trap willen in dezelfde aard van de huidig.

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe rechte, houten trap. Er staat momenteel een trap met 16 treden, dus er is een trapgat aanwezig.