Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap vervangen:

Houten trap plaatsen

We gaan onze zolder renoveren en hiervoor moet nog een trapgat voorzien in een houten constructie . Liefst een houten trap of een betonnen trap later afgewerkt met parket .

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Houten trap plaatsen

Het gaat om een gesloten rechte beuken trap met neus treden (5 treden) 88x140cmx22. Bestaande woning. Oude trap ondertussen weggenomen.

Houten trap plaatsen naar de zolder

Willen een trap van het 1st naar de zolder, in een gesloten U vorm met afwerking trapgat en ballustrade. Alles in hout, open tredes, breedte trap 80 cm, +/- 15 treden. Trapgat zal +/- 1.70m op 1.40m zijn Trap is ook om af te afschuren, deze moet aansluiten op de bestaande trap.

Vernieuwen van draaitrap

Bestaande draaitrap vervangen . Binnentra.; Nu een houten trap. Staat in de hoek. Van links naar boven te alten gaan.

Betonnen trap bekleden met massief hout

Ik wens de betonnen trap te bekleden met massief eikenhouten treden. De trap is recht en bestaat uit 18 treden (17 als je de bovenste trede die eigenlijk overgaat in de eiken vloer niet meetelt). De trap situeert zich tussen twee muren. De afstand tussen de muren is ± 106 cm. De diepte van de treden is tussen de 21 & 22 cm. De betonnen trap moet nog geëgaliseerd worden voordat de treden kunnen bevestigd worden. Naast de bekleding wens ik ook een houten of stalen leuning te installeren.

Nieuwe houten trap plaatsen

We willen onze houten binnentrap afbreken en een nieuwe plaatsen die anders uitkomt in de woning. Dus volledig nieuwe te plaatsen.

Vaste houten trap naar zolderruimte

We willen een vaste trap naar de zolderruimte steken. Er is al een trapke en een opening.