Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trap zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trap zetten:

Houten trap installeren

Wij zijn opzoek naar een nieuwe trap, het hele huis buiten de 4 muren zijn afgebroken en we zijn het volledig aan het vernieuwen, de oude trap is eruit, deze maand / maximum midden volgende maand komt de vloerder en dan zouden we onze nieuwe trap wel nodig hebben.

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Nieuwe houten trap plaatsen

Nieuwe houten trap plaatsen. Deze van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping, dit is 13 treden, bordes, 6 treden.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Houten trap van 15 treden bekleden met laminaat. De trap staat vol met krassen, structuur is nog goed maar ook vernis is vergeeld.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

De trapgaten zouden moeten verbreed worden, deze zijn opgebouwd uit houten balken. Nu is het 70cm. En het zou wel wat moeten verbreed worden. Er zou dan ook een vaste trap in moeten komen.

Houten trap plaatsen

Houten budgetvriendelijke basistrap plaatsen. 1 Recht gedeelte van gelijkvloers naar mezaninne. Hoogte is 2.4m.

Houten trap bekleden

Houten trap van 13 treden en trapbomen renoveren. Rechte trap tussen 2 muren. Boven- en onderkant van de treden bekleden met anti-slip laminaat. Ook een trapleuning nodig.

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.