Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Houten trappen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten trappen vervangen:

Houten trappen vervangen

Rechte houten trap met 16treden afbreken en nieuwe plaatsen. Twijfelt nog tussen houten trap of ijzeren trap met houten treden. 2e Houten kelder trap met 10treden vervangen. Deze loopt onder bestaande trap.

Houten trappen plaatsen

Rechte houten afgesloten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep plaatsen. Moet echt afgesloten zijn want onder de trap is de kelder. Graag ook gyprocwand plaatsen, geen balustrade, wel zwarte leuning aan muurwand. Rechte houten afgesloten trap van 1ste verdiep naar 2de verdiep plaatsen.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Houten trappen van gelijkvloers tot zolder bekleden met HPL, CPL of laminaat. Het betreft in totaal 41 treden, en 4 tussenstukken.

Houten trappen plaatsen

2 Houten trappen met een dubbele kwartdraai plaatsen. rechte afstand van muur is 2m x 2m.

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

PVC of Vinyl trapbekleding plaatsen. Een deel van de trap is in beton en een deel is uit hout. Houten gedeelte is 12 trappen en betonnen gedeelte is 7 treden die dieper zijn dan de houten treden. Huis is van 1926.

Houten trappen plaatsen

Ik heb twee woningen waar er trappen nodig zijn, trapgat is bij beide aanwezig. Plannen te bekomen op aanvraag. Voor de ene woning is er op gelijkvloers een rechte steektrap open te voorzien en op eerste verdieping een onderkwart trap open. Voor de andere woning is er op gelijkvloers een onderkwart trap dicht te voorzien en op de eerste verdieping een onderkwart trap open. Ik verkies alle trappen in hardhout Rubberwood.

Houten trap met LED lichtjes plaatsen

2 Trappen plaatsen die beide 2/4 draai hebben. Met horizontale latten onder leuning LED lichtjes plaatsen van gelijkvloers tot zolder.

Trap bekleden met HPL

Houten trap, bekleden met hpl-overzettreden - 2 trappen in totaal. Treden ken ik zo niet uit het hoofd.