Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Inbouwkast met schuine wand" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwkast met schuine wand:

Inbouwkast onder schuine muur voor slaapkamer maken

Ik wil graag een inbouwkast laten maken in de slaapkamer die deels onder een schuine muur komt te staan. De breedte van de kast is 349 cm, hoogte is 260 cm links en 100 cm rechts. Een stuk van ongeveer 150 cm is recht voor de helling inzet. Helling is ongeveer 35 graden. Waar recht plafond overgaat in helling is afgerond.

Inbouwkast met schuine wand

Wij zijn zinnens in onze slaapkamer onder het schuin dak een ingemaakte kast te laten plaatsen. Wij hebben reeds enkele offertes laten opstellen en bijgevolg werd een volledige en gedetailleerde opmeting uitgevoerd (zie bijlage). Mbt voorkeur materialen + opbouw kast zit eveneens in bijlage de nodige informatie. Adresgegevens bij afspraak

Kast op maat in schuine wand slaapkamer

Onze kamer bevat twee schuine kanten, aan de ene kant hebben we reed een inbouwkast, maar langs de andere kant, zouden we ook graag een inbouwkast, voor kleren, etc. Laten maken.

Inbouwkast met schuine wand

Graag zouden wij in onze slaapkamer ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen.

Inbouwkast + plaatsen van grotere veluxraam

In kinderkamer (zolderkamer) zou er van muur tot muur een inbouwkast moeten gemaakt worden. (schuine zijde aan het dak); er loopt een afvoerbuis van regenwater door de kamer en zou met die kast moeten weggewerkt worden, doch bereikbaar. Kast word aan wand voorzien waar ook in het midden een scheeflopende schouw loopt. Diepte van de kast zal dus dieper zijn dan standaard diepte van een kast Er is nu een kleine velux aanwezig in die kamer en die zou moeten vervangen worden door een grotere.

Inbouwkast onder dak

Op onze zolder zouden we graag een redelijk grote inbouwkast hebben onder de éne schuine wand met schuifdeuren en onder de andere schuine wand, een inbouwkast die lager en kleiner is. Afmetingen +/-: Grote inbouwkast: breedte: 5m diepte: 1,5m hoogte (hoogste punt): 2m Kleine inbouwkast: breedte: 4m diepte: 0,6m hoogte (hoogste punt): 1m

Vakman gezocht voor hulp bij maken inbouwkasten

We zijn op zoek naar een vakman die ons kan helpen bij het maken van inbouwkasten in 2 slaapkamers. Het gaat over kasten die onder een lichtjes schuinheldende wand moeten ingebouwd worden. Mijn vader heeft in ons ouderlijk huis inbouwkasten gemaakt in 4 slaapkamers, dus hij kan zeker helpen. Ik dacht eraan om systemen te kopen bij bijv ikea of gamma, maar dit is af te spreken met vakman. Ik denk dat het best is dat de vakman een kijkje komt nemen. We hebben ook 1 inbouwkast in de hall die zou moeten hersteld worden (onder schuine wand) Aangezien ik zwanger ben en we de kinderkamer graag zouden klaarhebben tegen augustus zouden we werken graag voor augustus inplannen. Ons huis in gelegen in Kuurne (bij Kortrijk) Alvast bedankt

Vernieuwing van huidige inbouwkast met ...

Vernieuwing van huidige inbouwkast met schuine wand met een lengte van 3m60 en diepte van 60cm.