Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Inbouwkasten op maat maken in garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwkasten op maat maken in garage:

Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte

- twee onderste treden van een verzakte trap herstellen. - Op maat maken van bibliotheek/bureau (inbouwkasten en werkbladen) - Grote raampartij + deur vervangen (24 m² oppervlak in totaal) (aluminium of pvc)

Inbouwkasten op maat maken in garage

Praktische opbergruimte op maat maken. Garage van 7 m lang op 4 m.

Kasten op maat maken in zolder, nachthal, dressing, inkomhal , wasplaats en keuken

1. Zolder: inbouwkasten volledige breedte met ruimte voor TV. 2. Bergingkast onder zoldertrap op maat laten maken. 3. Kast nachthal op maat maken. 4. Dressing op maat maken. 5. Nis inkomhal vestiaire kast op maat maken. 6. Wasplaats volledige wand voorzien van kasten alsook de 2 de wand boven wasmachine en droogkast op maat maken. 7. Kast rond koelkast en diepvries op maat maken.

Inbouwkasten op zolder op maat laten maken

Graag zouden wij in onze zolder ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen. Ter plaatse komen kijken voor te zien naar de juiste afmetingen. Adres geef ik aan de schrijnwerker mee.

Inbouwkasten garage op maat

Inbouwkasten maken in de garage.Wij willen garage maximaal benutten, vandaar willen we gecontacteerd worden door schrijnwerker die dit kan realiseren in 2014

Kasten/inbouwkasten op maat voor badkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die kasten/inbouwkasten op maat kan maken , specifiek voor badkamers (hoogglans waarschijnlijk)ook schuifdeur(en) graag. Wij zijn zelf de renovatie aan het doen en zoeken iemand die samen met ons kan nadenken en dan ook kan uitvoeren!

Dressing

Ik wil een dressing op maat in een ruimte van 3 op 2. 5 en twee inbouwkasten in de hal.

Inbouwkasten

Ik zou 2 op maat gemaakte inbouwkasten willen vervangen die in een nis in de muur geplaatst zijn. De afmetingen zijn 200 op 200 en 130 op 200