Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Inbouwkasten rond schouw en inkomhal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwkasten rond schouw en inkomhal:

Inbouwkasten rond schouw en inkomhal

Inbouwkast voor in de inkomhal die is ongeveer 120 cm in de breedte (voorfront) en in de diepte 80 cm. En inbouwkasten naast de schouw deze is niet symmetrisch aangezien de schouw niet in het midden loopt. Ene kant is 95 cm breed, diepte 50 cm en hoogte 1,70m en andere kant 1 meter breed, 50 cm diep en 7,70m hoog.

Kasten op maat maken in zolder, nachthal, dressing, inkomhal , wasplaats en keuken

1. Zolder: inbouwkasten volledige breedte met ruimte voor TV. 2. Bergingkast onder zoldertrap op maat laten maken. 3. Kast nachthal op maat maken. 4. Dressing op maat maken. 5. Nis inkomhal vestiaire kast op maat maken. 6. Wasplaats volledige wand voorzien van kasten alsook de 2 de wand boven wasmachine en droogkast op maat maken. 7. Kast rond koelkast en diepvries op maat maken.

Maatwerk in de woning

Het maken van een inbouwkast rond hoogrendementsketel, afwerken van gasmeter, inbouwkasten e.d.

Inbouwkasten in garage

IN DE GARAGE ZOUDEN WE GRAAG EEN KASTENWAND INSTALEREN. Ook een kast rond de elektriciteitskast en de watermeter. Graag ook een tablet boven wasmachine en droogkast

Inbouwkasten

Het maken van een ingebouwde kast op de zolderruimte en afwerken/bekleden van houten steunbalken Afmaken van vensterbank onder en rond bestaande veluxramen op zolder

Inbouwkasten rond schouw

We hebben op vandaag een open haard met een wit marmeren schouw. We zouden graag links en rechts van de schouw inbouwkasten laten maken.

Verbouwing van de garage. Maken van ...

Verbouwing van de garage. Maken van inbouwkasten met bureau in. Kasten rond wasmachine, droogkast en wasbak. Kast rond nutsvoorzieningen. Eventueel plafond. Extra isolatie achter poort en eventueel aan plafond. Moet kamer worden waarin muziek gespeeld wordt, eventueel geluidsisolatie dus.