Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Inbouwkasten schuine wand zolder? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Inbouwkasten schuine wand zolder.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwkasten schuine wand zolder:

Inbouwkosten maken op zolder

Plaatsen van inbouwkasten op zolder, onder schuine wand

Inbouwkasten in de slaapkamer

Ik wil graag 2 inbouwkasten laten maken in de slaapkamer onder het dak en het is een schuine muur. Graag een combinatie van legplanken, schuiven en een kledingrek om de kleren op te hangen. Bedankt om mij snel te contacteren.

Inbouwkasten in schuine wand

Wij hebben reeds op 1 kamer inbouwkasten in de schuine wand van het dak en we willen dit op zeker een andere kamer, afhankelijk van de prijs misschien op twee.

Inbouwkasten voor berging en wasplaats

Wand verplaatsen en inbouwkasten voor berging en wasplaats onder schuine kant maken . Werkblad boven wasmachine en droogkast met afgewerkte materialen.

Inbouwkasten schuine wand zolder

Wij zouden onze zolder willen afwerken met ingebouwde kasten onder het schuine dak aan beide kanten. Ongeveer 7 lopende meter. (3,5m aan elke kant)Mogelijkheden? Richtprijs?

Inbouwkasten

Van de schuine wanden op zolder inbouwkasten maken

Inbouwkasten

Wij zijn bezig met verbouwingen en zouden graag ingebouwde kastjes willen hebben onder het schuine dak. de kastjes zelf zijn +- 60 cm hoog, 60 cm diep en met 1 legger in de midden met schuifdeur. Het zou om en bij de 14m aan ingebouwde kast gaan.

Vakman gezocht voor hulp bij maken inbouwkasten

We zijn op zoek naar een vakman die ons kan helpen bij het maken van inbouwkasten in 2 slaapkamers. Het gaat over kasten die onder een lichtjes schuinheldende wand moeten ingebouwd worden. Mijn vader heeft in ons ouderlijk huis inbouwkasten gemaakt in 4 slaapkamers, dus hij kan zeker helpen. Ik dacht eraan om systemen te kopen bij bijv ikea of gamma, maar dit is af te spreken met vakman. Ik denk dat het best is dat de vakman een kijkje komt nemen. We hebben ook 1 inbouwkast in de hall die zou moeten hersteld worden (onder schuine wand) Aangezien ik zwanger ben en we de kinderkamer graag zouden klaarhebben tegen augustus zouden we werken graag voor augustus inplannen. Ons huis in gelegen in Kuurne (bij Kortrijk) Alvast bedankt