Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Inbouwkasten op zolder op maat laten maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Inbouwkasten op zolder op maat laten maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwkasten op zolder op maat laten maken:

Inbouwkosten maken op zolder

Plaatsen van inbouwkasten op zolder, onder schuine wand

Inbouwkasten op zolder op maat laten maken

Graag zouden wij in onze zolder ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen. Ter plaatse komen kijken voor te zien naar de juiste afmetingen. Adres geef ik aan de schrijnwerker mee.

Inbouwkasten maken op zolder

Inbouwkasten voor de zolder. Mag schuif of draai deur zijn.

Maken van inbouwkasten op zolder

Maken van inbouwkasten op zolder Op zolder zouden we voor een kinderkamer graag inbouwkasten voorzien. Graag zouden we de zolderkamer even willen tonen om de mogelijkheden te overlopen. Bellen na 11u00

Maken van inbouwkasten op zolder

Op zolder zouden we voor een kinderkamer graag inbouwkasten voorzien. Graag zouden we de zolderkamer even willen tonen om de mogelijkheden te overlopen.

Inbouwkasten schuine wand zolder

Wij zouden onze zolder willen afwerken met ingebouwde kasten onder het schuine dak aan beide kanten. Ongeveer 7 lopende meter. (3,5m aan elke kant)Mogelijkheden? Richtprijs?

Inbouwkasten

Het maken van een ingebouwde kast op de zolderruimte en afwerken/bekleden van houten steunbalken Afmaken van vensterbank onder en rond bestaande veluxramen op zolder

Schrijnwerkerij doorheen heel het huis

Ik zou meerdere deuren willen vervangen/opknappen (plaatsing en omkasting), waaronder 1 schuifdeur en 1 glazen deur, volledig afwerken rondomrond. parket leggen op een zolder ruimte (+/- 30m²), een nieuwe leuning plaatsen +/- 1,5m en installeren ontbrekende spijlers in bestaande trap, vervangen kleine overloop (oud hout met nieuw hout (voorhanden) ongeveer 3 m²). in de nieuwe badkamer inbouwkasten maken (vloer-plafond-hoog) (ongeveer 4m lang/2m hoog), omkasting van een waterpomp doorlopend onder de lavabo (ongeveer 2,5m lang/1.25hoog), plaatsing deurtjes bij nieuwe omkastingen (gasmeter, zekeringkast), buitenwerkje: houten afwerken onder de dakgoot. Aangezien er momenteel problemen zijn met de deuren (binnendeuren die ontbreken) zou ik graag voor de winter deze werken gedaan hebben