Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Ingebouwde kasten te maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Ingebouwde kasten te maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Ingebouwde kasten te maken:

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.

Maken van trapkast onder trap op maat

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanmaken van een trapkast. ( dus een trap met ingebouwde kasten) De hoogte is +-2m46 en diepte is 3m86. Ik sta ook eventueel open voor andere voorstellingen of ideeen. Ik ben van meerbeke ( 9402) hemelrijk 137 op naam van sebastien jouret.

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.

Vaste trap maken

Ik wil graag een vaste trap laten aanmaken in een ruimte waar er momenteel geen trap is. Het zou gaan over een trap van +/-90cm breed en op een hoogte van 2m46 Ik zou dan ook graag willen dat we onder de trap ingebouwde kasten inbrengen zodanig dat we geen enkel ruimte verliezen

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.

Herinrichting/opsplitsing kinderkamer in 2

Wij wensen de kinderkamer her in te richten. Het doel is om met behulp van een stapelbed en valse wanden twee aparte kamers te maken. Het stapelbed en ingebouwde kasten zullen de scheidingswand vormen. Alles zou op "maat" gemaakt worden. Ook moet er elektriciteit aangelegd moeten worden. Plan beschikbaar.

Inbouw kast maken

Kunnen jullie op basis van volgende info een offerte opmaken aub? Graag had ik 2 exact dezelfde ingebouwde kasten laten maken, onderaan aan beide kanten van de schouw. Ingeschatte afmetingen: - 80 cm hoogte - 121 cm lengte - 38 cm diepte 2 deurtjes die je op normale manier kan opendoen (al dan niet druksysteem), liefst met eenvoudige moluurtjes in de kastfronten. Boven de kasten zouden er telkens 3 gewone zwevende schabben moeten komen. Ingeschatte afmetingen: - 131 cm lengte - 28 cm diepte - 3 cm dikte Samengevat: - 2 inbouwkasten - 6 schabben Behandeld of onbehandeld hout. Wit of ongeschilderd. Massief hout of mdf. Alvast bedankt voor jullie tijd. Mvg,