Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Ingemaakte kast voor condensatieketel? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Ingemaakte kast voor condensatieketel.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Ingemaakte kast voor condensatieketel:

Trap veiliger maken

Wij hebben zopas een huis gekocht en graag willen we de trap van verdieping 1 naar 2 veiliger maken. Nu is er aan de open kant geen leuning, zijn de treden zeer kort en is de trap te steil. Er zijn 15 treden. Er is plaats om een kwart draai te voorzien aan het begin van de trap. Aan de rechterzijde onder de trap is een ingemaakte kast voorzien waarin een boiler hangt. Deze ruimte willen we graag behouden. In de bijlage kan u enkele foto's terugvinden die door de vorige eigenaar werden gemaakt.

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.

Ingemaakte kast in slaapkamer maken

Ingemaakte kast met dubbele schuifdeur maken in slaapkamer

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)

Kast op maat

Ik wil een ingemaakte vestiairekast met kledingroede en legschabben, liefst met schuifdeuren. Ook graag een opklaptafeltje in de keuken, bedoeld als eettafeltje.

Kasten op maat

Te installeren: Kast onder trap - wandkasten aan beide zijden en boven open haard - Vestiaire kast - Ingemaakte kasten in 3 kamers.

Inbouwkast met schuine wand

Wij zijn zinnens in onze slaapkamer onder het schuin dak een ingemaakte kast te laten plaatsen. Wij hebben reeds enkele offertes laten opstellen en bijgevolg werd een volledige en gedetailleerde opmeting uitgevoerd (zie bijlage). Mbt voorkeur materialen + opbouw kast zit eveneens in bijlage de nodige informatie. Adresgegevens bij afspraak

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.