Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: ingemaakte kasten in badkamer? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: ingemaakte kasten in badkamer.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor ingemaakte kasten in badkamer:

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.

Plaatsen veluxvenster + ingemaakte kasten

Plaatsen in hellend dak van een veluxvenster in de douchekamer + ingemaakte kast badkamer hermaken + ingemaakte halkasten deuren moderniseren.

Kasten voor badkamer en bijkeuken.

In de bijkeuken een nieuw plafond maken met planken in wit. (14m²). Lambrisering rond de muur bijkeuken en isolatie 2 cm. Kast in mdf voor droogkast & wasmachine voorzien met louvredeuren. Een binnendeur in mdf gelakt tussen badkamer en bijkeuken. Ingemaakte vestiaire kast.

Ontwerpen en plaatsen van ingemaakte plaatsen

In 2 slaapkamers en in de badkamer zouden ingemaakte kasten moeten komen

Beste, Graag hadden wij een offerte of ...

Beste, Graag hadden wij een offerte of een afspraak bekomen, voor onze nieuwbouw, de volledige binneschrijnwerkerij. gelijksvloers, ingemaakte kasten, keuken, 1ste badkamer, slaapkamers, 2 de verdiep slaapkamer, badkamer, enz

wij zouden onder dak ingemaakte kasten ...

wij zouden onder dak ingemaakte kasten willen en op zelfde verdiep een lange kast in de badkamer. en tweede werk zou een dressing zijn en een lange kast in tweede badkamer