Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "ingemaakte kasten in badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor ingemaakte kasten in badkamer:

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.

Plaatsen veluxvenster + ingemaakte kasten

Plaatsen in hellend dak van een veluxvenster in de douchekamer + ingemaakte kast badkamer hermaken + ingemaakte halkasten deuren moderniseren.

Kasten voor badkamer en bijkeuken.

In de bijkeuken een nieuw plafond maken met planken in wit. (14m²). Lambrisering rond de muur bijkeuken en isolatie 2 cm. Kast in mdf voor droogkast & wasmachine voorzien met louvredeuren. Een binnendeur in mdf gelakt tussen badkamer en bijkeuken. Ingemaakte vestiaire kast.

Ontwerpen en plaatsen van ingemaakte plaatsen

In 2 slaapkamers en in de badkamer zouden ingemaakte kasten moeten komen

Beste, Graag hadden wij een offerte of ...

Beste, Graag hadden wij een offerte of een afspraak bekomen, voor onze nieuwbouw, de volledige binneschrijnwerkerij. gelijksvloers, ingemaakte kasten, keuken, 1ste badkamer, slaapkamers, 2 de verdiep slaapkamer, badkamer, enz

wij zouden onder dak ingemaakte kasten ...

wij zouden onder dak ingemaakte kasten willen en op zelfde verdiep een lange kast in de badkamer. en tweede werk zou een dressing zijn en een lange kast in tweede badkamer