Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "2 ingemaakte kasten uitwerking gashaard" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor 2 ingemaakte kasten uitwerking gashaard:

Houten trap op maat maken van gelijkvloers naar eerste verdieping

In ons appartement willen we graag een interne trap die de gelijkvloers met de eerste verdieping verbindt op de plaats waar nu ingemaakte kasten en een toilet staan. In bijlage een schets met indeling en afmetingen in cm van het gelijkvloers (0) en de eerste verdieping (1). Op de eerste verdieping kunnen we de voordeur eventueel weghalen, zodat de trap zowel in de lengte als de breedte verder kan komen (omdat de kamerdeur ook verder staat). De hoogte van vloer tot plafond is 219cm, van vloer tot vloer is 238cm. We vermoeden dat een trap met twee rechtse hoeken de beste oplossing is, maar hebben hier zelf geen expertise. De ruimte 'trapklaar' maken (kasten uitbreken, gat maken ed) nemen we voor onze rekening.

Ingemaakte kasten herstellen

Ten gevolge van waterschade zijn onze ingemaakte kasten onderaan beschadigd. Nu zouden we die graag laten herstellen.

Maatwerk kasten en bureaublad

Ingemaakte kasten op maat laten maken. Bureaublad op maat laten maken.

Plaatsen nieuwe keuken/badkamers

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker voor in eerste instantie het plaatsen van een keuken en 2 badkamers. Nadien zullen er nog ingemaakte kasten, een bijkeuken, een dressing etc... Moeten geplaatst worden.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Ingemaakte kasten

Graag prijs voor nieuwe ingemaakte kasten en vervanging van 2 deuren

Kasten op maat

Te installeren: Kast onder trap - wandkasten aan beide zijden en boven open haard - Vestiaire kast - Ingemaakte kasten in 3 kamers.

Interieurinrichting van chalet

Ik ben op zoek naar iemand die kan zorgen voor de totaalinrichting van een chalet (keuken, badkamermeubel, ingemaakte kasten, binnendeuren,...

Partners

Partners van Casius